De aankomst in 2019.

Op zaterdag 20 november, komen de Sint en zijn Pieten aan in Enter. Zij zullen om ongeveer 14.00 uur vertrekken bij Eetcafé ’t Lutje aan de Goorseweg. Vervolgens zal de Sint in een koets een rijtoer door Enter maken, met als eindpunt het Hervormd Dienstgebouw. (route: Goorseweg-Dorpsstraat-Rijssenseweg-Het Reggedal-Dorpsstraat-Oude Pastoriestraat-Dienstgebouw).

Het Sinterklaasfeest in het Hervormd Dienstgebouw duurt van 15.00 uur tot 15.45 uur voor alle kinderen t/m groep 5. De kinderen van groep 1 t/m groep 5 van de basisscholen ontvangen een kleurplaat, die ze tijdens de intocht aan Sinterklaas kunnen geven, of bij het Hervormd Dienstgebouw.

Aan het einde van het feest wordt door Sinterklaas de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Er zijn enkele leuke prijsjes te winnen. Extra kleurplaten zijn te verkrijgen bij de Primera en Janneke Mode.

Om ± 15.45 uur is het feest afgelopen en kunnen de ouders de kinderen weer ophalen.

De organisatie van de intocht en het feest is in handen van de Enterse Ondernemers Vereniging (EOV) en de jeugdvereniging Jong Nederland Enter.

Tijdens het feest bij het Hervormd Dienstgebouw worden de kinderen opgevangen en begeleid door de leiding van Jong Nederland Enter. Ouders en andere begeleiders worden niet toegelaten in de zaal.