Komende vrijdag is er voor mannen uit Enter en omgeving weer een kampvuur avond bij de familie de Wilde aan de Bornerbroekseweg. Het is al weer de vijfde keer dat deze avond wordt gehouden en het thema is dit jaar: “Niet denken,…..maar doen!”

Jaab Voortman: “De vakantie biedt tijd om na te denken of te dromen. Wat heeft jou hierin bezig gehouden? Graag gaan we weer met elkaar in gesprek. Natuurlijk ontbreekt de warmte van het vuur en een biertje en hamburger niet. We hopen je te ontmoeten. De inloop is vanaf 20.00 uur en we

Afgelopen zaterdag, tussen 11.00 en 12.30 uur heeft iemand schade veroorzaakt aan een Suzuki Alto. De auto stond geparkeerd op een parkeerplek aan de Rijssenseweg. De dader heeft zich niet bekend gemaakt. Vermoedelijk was het iemand met een kinderzitje op de fiets.

Weet je meer? Bel: 06. 25 45 20 64.

Afgelopen week heeft De Klup Enter een heel gezellig uitje gehad met de huifkar, waarbij Harry Dreijerink op zijn harmonica zorgde voor gezellige muziek.
Er werden o.a. pannenkoeken gegeten bij de Hooischuur in Nijverdal. Dit uitje werd mogelijk gemaakt door de actie van Albert Heijn, waarbij De Klup een mooi bedrag had gekregen. Het was een bijzonder mooie en gezellige dag voor iedereen.

Nogmaals AH bedankt voor jullie bijdrage. 

Vanavond is er in Het Reggedal weer een Alzheimer Trefpunt. Ter gelegenheid van de Wereld Alzheimer Dag wordt de eenakter “Waar is het lichtknopje” van Ernst Buning opgevoerd.

Hierin vertelt hij met muzikale ondersteuning van Frank Jenniskens over zijn omgaan met de dementie van zijn vrouw. In verhalen en liedjes geeft hij het beeld van de emotionele achtbaan die ontstaat na zo’n diagnose en het zich ontwikkelen van de ziekte bij een naaste.
Na het optreden is er nog ruim gelegenheid voor napraten.

Het Alzheimer Trefpunt is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie, zowel degene die het

Op woensdag 26 september om 18.00 uur, is er verkeersspreekuur in het gemeentehuis.
U kunt dan over verkeersproblemen van gedachten wisselen met deskundigen van de gemeente, Veilig Verkeer Nederland en de plaatselijke politie.
Wanneer u dit verkeersspreekuur wilt bezoeken, kunt u tot en met woensdag 19 september een afspraak maken met het loket Bouwen en wonen.

Voor meer info kijk HIER

Pagina 1 van 16 12341516