Afgelopen donderdag hebben de leden van sv Raduga het eerste deel van Enter bezocht voor de jaarlijkse verkoop van droge worsten. Aanstaande maandag is de rest van Enter aan de beurt.

Leden van sv Raduga komen  tussen 17.00 en 20.00 uur bij u aan de deur om droge worsten (Bolscher) aan te bieden. De pakjes met drie droge worsten worden verkocht voor € 6,- per pakje.

Ook is er de mogelijkheid om tussen 17.00 en 20.00 uur de worsten te kopen op het grasveld, tegenover de ingang van sporthal de Zomp.

Ik ben mijn portemonnee vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur verloren. Ik heb deze bij Roetgerink Kleding nog gebruikt. Het is een rechthoekig, klein, plat portemonneetje met rits. Mijn pinpas zit erin en nog meerdere pasjes o.a. van Ikea, Kruidvat, ANWB en contant geld. Op de foto hierbij een soortgelijke portemonnee.
Graag bellen 06. 19 69 56 06.

Janka Wijting- Hazenberg.

In de avond/nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juni is er vermoedelijk iemand tegen of langs onze auto gefietst/gereden. Deze stond geparkeerd voor ons huis aan de Disselsweg 21. Wij hebben vermoedelijk voor minimaal € 800,- schade. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf 7!

We zouden graag in contact willen komen met diegene die dit gedaan heeft of misschien mensen die iets hebben gehoord of het misschien wel hebben zien gebeuren? En zijn er nog eerlijke mensen, zodat we dit hopelijk netjes op kunnen lossen.

Niek en Mandy Achterkamp
mandy1asbroek@hotmail.com

Dinsdagavond werd de vierde en tevens laatste jeugd viswedstrijd van hengelsportvereniging 't Zumpke gevist. Onder winderige weersomstandigheden hebben 18 vissertjes zich wederom verzameld aan “De Lee”. Door alle vissertjes is weer een flinke hoeveelheid vis gevangen.

Er moest veel rekenwerk door de jeugdcommissie worden gedaan om de uitslag te bepalen. De totale vangst deze avond waren 555 vissen met een totale lengte van ruim 63 meter. Dit is de beste vangst van de vier wedstrijden. Het podium deze avond was als volgt:

Jeugd t/m 11 jaar:
1. Pim ten Brink (621 cm/49 vissen)
2. Jasper Lammertink (602 cm

Beleef de tijden van vroeger in Enter in het Klompen- en Zompenmuseum. Ontdek Enter door de jaren heen en kom erachter waarom Enter een “klompendorp” wordt genoemd.Breng een bezoek aan beide musea met een aantrekkelijke combinatieticket.
In de zomermaanden organiseert Enters Erfgoed, zoals voorgaande jaren diverse demonstraties van kantklossen, linten rollen, spinnen en zandstrooien op de woensdagmiddag en de donderdagmiddag. Dit jaar niet in de Oonderschoer, maar in sfeervolle tenten.

Wij ontvangen u graag op ons boerenterras met een kopje koffie, thee of fris en geniet van de ouderwetse lekkernijen.

Pagina 1 van 17 12341617