Wat wil ik? Wat kan ik? Wat geeft mij energie? Waarvoor wil ik mij inzetten? Hoe wil ik mij ontwikkelen? In het najaar start De Welle Wierden met POWER cursus. POWER speelt in op de veranderende situatie van senioren. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan meer zinvolle contacten, waar kan ik mijn energie in kwijt…

POWER is voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei. Door veranderende omstandigheden is er behoefte aan bezinning op interesses en mogelijkheden, POWER biedt deze mogelijkheid. POWER is een project voor senioren die elkaar willen inspireren en geïnspireerd willen raken.
Of je

Op donderdag 14 december is de jaarlijkse kerstmarkt in Het Reggedal. Ook dit jaar zijn er weer kraampjes van door bewoners zelfgemaakte artikelen, de boeken tafel, de brocante  enz.

Ook kunt u weer een heerlijk kop koffie, warme chocomelk of Glühwein komen drinken, en is er natuurlijk weer de verloting.
Het optreden De Leesanghers is om 19.30 uur en dat is tevens de afsluiting van de kerstmarkt die duurt van 16.00-20.00 uur.

Maandagmorgen ben ik een doorzichtige tas verloren van bakkerij Van Otten. In de tas zaten onder andere een krultang, schuifjes en schuim. Waarschijnlijk tussen de Dr. J Veldhuizen van Zantenstraat en Beldtmanstraat kwijtgeraakt.

Contact:
J. Maassen van den Brink.
Tel: 06. 83 83 74 37.

Pagina 1 van 24 12342324