Maandag 19 maart om 19.45 uur wordt door Passage Enter een bijeenkomst gehouden  in “Ons Centrum”. Deze avond zal ds. J.A. Woudenberg uit Westerhaar  de aanwezigen meenemen naar het einde van het leven. Het thema is : “Begraven of cremeren”.
Voor inlichtingen: Berta ten Brinke (06. 25 15 63 25).

In 2011 ontstond uit een groep mannen die bij gelegenheid graag (met elkaar) zongen, het Christelijk Mannenkoor Enter. Na een paar oefensessies werd besloten om regelmatig met elkaar te gaan zingen.

Een keer of tien per jaar wordt er nu opgetreden in diverse kerken en verzorgingshuizen in de regio. Op zaterdag 17 maart wordt er een concert gegeven in de plaatselijk Hervormde Kerk, waaraan ook medewerking verleend zal worden door het Hervormd kerkkoor (gemengd) uit Rijssen.

De Enterse en Rijssense koren zingen afzonderlijk met hun koor, maar zullen ook samen zingen. De avond is van 19.30 – 21.00

Vanmiddag bracht het CDA Wierden-Enter een bezoek aan de seniorenmiddag in het Akkerhus in Ypelo. Het betrof hier een bijeenkomst waar bijna 100 senioren uit de buurtschappen Rectum-Ypelo, Hoge Hexel en Notter-Zuna samen kwamen voor een gezellige middag. De aanwezigen werden vermaakt door ‘Dorus’.
Jantine Langenhof: “Als CDA vinden we dit nu een mooi voorbeeld van hoe  kultuurhusen werken als vliegwiel voor noaberschap”. 

Op maandag 19 maart wordt in de grote zaal van het Reggedal, een lezing gehouden met als thema: “Als het afscheid daar is”.
Johan Nijkamp en Margaret Groeneveld, beiden werkzaam in de uitvaartbranche, zullen hierover vertellen. De zaal is open om 18.30 uur en de lezing begint om 19.00 uur.
De kosten zijn incl. de koffie/thee € 3,50. U bent van harte welkom.

Pagina 1 van 22 12342122