Gepubliceerd op: maandag 29 november 2021, 18:00

De leden van Kiwanis Club Almelo, bezorgen op vrijdag 3 en zaterdag 4 december, vers gezaagde Nordmann kerstbomen aan huis of kantoor.

Een kerstboom kost € 35,- en van dat bedrag gaat ruim € 22,- naar het Kiwanis Kinderfonds, bestemd voor kinderen uit minder kansrijke milieus.
Er kan veilig betaald worden per tikkie of Rabo betaalverzoek en bezorging is mogelijk in geheel Twente en een deel van Salland.

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengt (fundraising) en dat geld uitgeeft aan goede doelen (fundspending).
Kiwanis Club Almelo is

Gepubliceerd op: maandag 29 november 2021, 14:58

Maandagmorgen om 10.00 uur was er een feestelijk moment op De Wegwijzer. Nathanaël Raatgever uit groep 6, is namelijk de gelukkige winnaar van de elektrische step geworden, die verloot werd door de Enterse Ondernemings Vereniging, tijdens het Chocoladeletterfeest van afgelopen weekeinde.

Eric Tijhof: "Ook dit jaar is er weer massaal meegedaan door de Enterse jeugd. De EOV kijkt dan ook weer terug op een leuke succesvolle activiteit en bedankt iedereen voor het meedoen. Wellicht tot volgend jaar”.

Gepubliceerd op: zondag 28 november 2021, 10:00

Het bestuur van 'Uit liefde gemaakt' heeft besloten om de carport sale voor vrijdag 3 december niet door te laten gaan.

Ina Eertink: “We willen geen risico nemen met de gezondheid van onze vrijwilligers en klanten. Er zijn teveel regels en voorwaarden waar we rekening mee moeten houden, om het veilig door te laten gaan. Hoe jammer we het ook vinden".

Stuur ons een bericht of bel 06. 23 56 87 84, dan maken we een afspraak. Kijk ook op de website, Marktplaats en Facebookpagina.

Gepubliceerd op: zaterdag 27 november 2021, 21:09

De  vrijwilligers van de Stichting Maaltijdvoorziening Enter, bezorgen al vele jaren vanuit hun thuisbasis Activiteitencentrum ’t Zumpke warme maaltijden aan diegenen voor wie het niet mogelijk is een maaltijd te verzorgen.

Als blijk van waardering en erkenning voor hun niet aflatende inzet tijdens de coronaperiode, ontvingen zij de Overijsselse vrijwilligersprijs. De bijbehorende oorkonde vindt een mooi plaatsje in het Activiteitencentrum.

Het bestuur, medewerksters en overige vaste gebruikers van het centrum feliciteren de SME met deze zeer verdiende prijs!

Gepubliceerd op: vrijdag 26 november 2021, 10:46

Wil je weten hoe de chip van een huisdier nou precies werkt en welke informatie erin staat? Melissa Nomden is graag bereid om je hierbij te helpen.
Melissa: “De chip is een klein buisje van ongeveer 14 millimeter groot. In het buisje zit een klein stukje micro-elektronica bestaande uit een spoel en een microchip, die het unieke registratienummer bevat.

Een chip kan dus ook kapot gaan. Kleine moeite om even te checken en altijd fijn om zekerheid te hebben. IK heb de mogelijkheid om de chip te controleren”.

Een chip- en registratie controle kan op vrijdag 26 november tussen

Gepubliceerd op: donderdag 25 november 2021, 20:00

Zondagavond 28 november (19.00 uur) is de derde jongerendienst van dit seizoen in de Hervormde Kerk, waarin ds. Breemes je meeneemt in de wereld van muziek.

Willard ter Stal: "De wereld van muziek kent allerlei soorten en stijlen, genres en smaken. Hoe verschillend muziek ook kan zijn, de onderliggende boodschappen kunnen je bemoedigen, een uitvlucht zijn, of een weerspiegeling van het echte leven zijn. Tijdens deze dienst kan de muziek zelf niet ontbreken, de begeleiding wordt in deze dienst verzorgd door JOY".

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen worden bezoekers verzocht een mondkapje te dragen bij zowel het

Pagina 1 van 15 12341415