Foutje. Enter Vooruit speelt morgen niet voor de tweede periode, maar de eerste wedstrijd van de derde periode. De laatste wedstrijd van de tweede periode wordt pas gespeeld op 28 april en dan heeft Enter Vooruit de beste papieren. Zaterdag is dus DZSV de tegenstander in Dinxperlo.

Aanstaande zaterdag speelt Holyoke dames 1 tegen de nummer 3 Havoc DS1 om 17.45 uur in sporthal de Bouwmeester in Haaksbergen. Een erg belangrijke wedstrijd voor het eerste van Holyoke, omdat alle punten noodzakelijk zijn.

Concurrent Cupido, die ook nog steeds strijd voor het kampioenschap, speelt vrijdag thuis in Hengevelde om 21.00 uur tegen WSV (nr. 8).

Thuis eindige de wedstrijd tegen Havoc, na een lange strijd in een 3-2 overwinning voor Holyoke. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Alle support is welkom!

De Club van 100, de supporters vereniging bij sv Enter bestaat 25 jaar. Dit zilveren jubileum willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we dit ook vieren d.m.v. een feestavond op vrijdag 13 april in de kantine van sv Enter.

Een ieder die de club een warm hart toe draagt is uitgenodigd. Leden en niet leden. We gaan een muzikale avond tegemoet, een DJ en verschillende artiesten zullen de revue gaan  passeren. Inloop vanaf 20.00 uur

Het bestuur van de Club van 100.

Het binnenprogramma van Sportbuurtwerk Wierden is bijna ten einde. Op vrijdag 16 maart vindt er nog een sportinstuif plaats en op vrijdag 23 maart wordt de sportinstuif in Enter afgesloten met een springfestijn XL.
Vanaf 6 april gaat de sportmobiel elke vrijdagmiddag de wijk in. De ene week doet de sportmobiel Wierden aan en de week daarop zijn de sportbuurtwerkers in Enter te vinden. Het schema wordt binnenkort bekend gemaakt.De sportinstuif, waarvoor sporthal De Zomp in Enter het wekelijkse decor vormde, was een weergaloos succes. In de maanden vanaf oktober 2017 organiseerden de beroepskrachten van De Welle maar liefst

Afgelopen zaterdag speelde de dames uit Enter een belangrijke thuiswedstrijd. Holyoke D1 speelde de wedstrijd tegen Tornado D3 uit Geesteren, een team dat op de 12e plek staat, waardoor Holyoke gefocust moest zijn om de volle vijf punten te pakken.

De Enterse dames starten al gauw met een mooie voorsprong. De servepass ligt mooi aan het net, waardoor spelverdeelster Chantal Jannink genoeg keuze heeft om een aanvaller uit te kiezen. Er wordt goed samengespeeld en taken worden goed uitgevoerd. De eerste set werd daarom ook met 25-18 gewonnen.

De tweede set begint Holyoke erg rommelig, dit komt deels doordat

Vanwege de aanleg/ renovatie van twee velden bij sv Enter, vinden er tot het einde van dit seizoen enige competitie wedstrijden plaats op de Werf. Gisteren werd de eerste competitie wedstrijd op zondag gespeeld op het complex van Enter Vooruit. KIB (Kat in’t Bakkie) wil de club bedanken voor de gastvrijheid.

Pagina 1 van 17 12341617