Gepubliceerd op: zondag 19 maart 2023, 17:01

Wout Brinks aan de bal.

De beide ploegen kwamen met “Deurdonderen” van Normaal het veld op, en dat deed de thuisploeg ook. In de eerste helft speelde sv Enter nog wel even met de handrem erop, maar in het tweede deel gaf de ploeg gas. Na een ruststand van slechts 2-0 werd het na 90 minuten, 5-1. Een overwinning waarop niets af te dingen valt en die sv Enter perspectief geeft voor de rest van de competitie.

Gepubliceerd op: zaterdag 18 maart 2023, 21:17

Suus Braamhaar (eigen foto).

In het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, heeft de jeugdige Suus Braamhaar een uitstekende prestatie behaald. Ze werd zaterdag derde bij het Nederlands kampioenschap springen voor pony’s in de categorie DE 100 cm. Van harte gefeliciteerd Suus.

Gepubliceerd op: zaterdag 18 maart 2023, 18:19

Peter van Brussel in duel.

Enter Vooruit leed zaterdagmiddag een pijnlijke nederlaag bij PH. In Almelo werd het 4-1, na een ruststand van 1-0. Enter Vooruit is door de nederlaag, de drager van de rode lantaarn gebleven. Ook de concurrenten onderin (FC Meppel en Elim) verloren echter hun wedstrijd, waardoor de schade voor EV beperkt blijft.

Gepubliceerd op: zaterdag 18 maart 2023, 13:35

De volleybaldames van Holyoke hebben vrijdagavond in Sporthal De Marke in Hengevelde met 1-3 gewonnen van de nr. 2, Cupido. Holyoke speelde een uitstekende wedstrijd en gaf nauwelijks wat weg. In de eerste set ging de strijd nog wel gelijk op, maar daarna trok Holyoke de wedstrijd naar zich toe en won met overmacht.

Gepubliceerd op: zaterdag 18 maart 2023, 10:00

Zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, de nr. 5 sv Enter tegen de hekkensluiter La Première. Dat betekent een rechtstreekse degradatie plaats voor de Almelose club, die inmiddels bezig is met de tweede trainer in dit seizoen. In de uitwedstrijd had sv Enter weinig moeite met La Première, in een eenzijdig duel won sv Enter eind oktober met 0-4.

Gepubliceerd op: vrijdag 17 maart 2023, 10:00

Opnieuw een lastige uitwedstrijd voor Enter Vooruit. Alhoewel, in de afgelopen competitie won Enter Vooruit in april 2022 de uitwedstrijd bij PH, het werd 1-3. In oktober van het afgelopen jaar was Enter Vooruit minder succesvol op De Werf, PH won met 0-2. Voor Enter Vooruit staan er nog negen wedstrijden op het programma. Negen finales, waarin de ploeg moet proberen om degradatie of de na-competitie te ontlopen.

Pagina 1 van 10 1234910