Gepubliceerd op: maandag 29 november 2021, 14:46

Erwin Veld op het hoogste podium

Op zaterdag 11 december zal de jaarlijkse GOW veldrit gewoon doorgaan, weliswaar zonder publiek, maar met een nieuwe naam en wel de GOW Gerrit Pluimers Sr. Cross. De cross is als eerbetoon vernoemd naar een van de initiatiefnemers van de huidige editie in de laatste jaren. Gerrit Pluimers en zijn vrouw Corrie, overleden beiden aan Corona rond de Kerst en Nieuwjaar 2020-2021.

Gepubliceerd op: zondag 28 november 2021, 16:30

Het mediateam van sv Enter

De doelstelling vooraf was winnen bij Heeten, om in elk geval in het spoor te blijven van koploper Holten. Dat lukte uiteindelijk, het werd 0-3 in Heeten in een matige wedstrijd die pas in het laatste kwartier werd beslist. Koploper Holten won echter ook met 0-3 bij Haarle en dat betekent dat het verschil tussen beide ploegen drie punten blijft. sv Enter is door de overwinning wel Haarle voorbij en staat nu 2e.

Gepubliceerd op: zaterdag 27 november 2021, 21:14

sv Raduga gaat geen lessen meer geven na 17.00 uur, aangezien de amateursport na dit tijdstip stil moet liggen. Kids- en jeugdlessen komen ook stil te liggen, omdat juist hier de grootste besmettingshaard zit.

Jan Mulder, voorzitter van sv Raduga: “Samen voegen is niet wenselijk, reden hiervoor is dat de besmettingen met name bij de kinderen hoog is. Samenvattend, de gehele vereniging sv Raduga gaat drie weken sluiten. We bieden geen enkele sportles aan.We moeten dit gezamenlijk doen. Hopelijk kunnen we dan voor de kerst nog een keer sporten met elkaar”.

Bestuur van sv Raduga

Gepubliceerd op: zaterdag 27 november 2021, 17:57

Opnieuw een overwinning voor Enter Vooruit. In de uitwedstrijd tegen Vroomshoopse Boys werd het 1-2. Een zwaar bevochten winst, maar gezien het spelbeeld niet onverdiend. EV knokte keihard, speelde als een team en had na 90 minuten voetbal ook het meeste recht op een overwinning. Door de drie punter doet de ploeg goede zaken en neemt het afstand van de onderste plaatsen.

Gepubliceerd op: zaterdag 27 november 2021, 11:40

Voor sv Enter lag de competitie twee weekenden stil, maar komende zondag wordt er weer gevoetbald. Tegenstander is de nr. 5 op de ranglijst, de plaatselijke club uit het Sallandse kerkdorp Heeten. Zoals het er nu naar uitziet zal dit, gezien de corona maatregelen, ook de laatste competitiewedstrijd van 2021 zijn.

Gepubliceerd op: vrijdag 26 november 2021, 10:00

IJs en weder dienende speelt Enter Vooruit zaterdag opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander op Sportpark De Bosrand is dan Vroomshoopse Boys, de nr. 9 op de ranglijst. Beide ploegen hebben een zelfde aantal punten (9) uit 8 wedstrijden, maar op basis van het doelsaldo staat Enter Vooruit op plek 8.

Pagina 1 van 14 12341314