Komen Enter Vooruit en sv Enter dit voetbalseizoen nog in actie, of is de competitie inmiddels ten einde. Bij Enter Vooruit staat de teller op twee wedstrijden, sv Enter heeft vier wedstrijden gespeeld. De KNVB heeft nog steeds twee opties op tafel liggen voor een hervatting van het  amateurvoetbal bij de senioren: alleen de eerste competitiehelft uitspelen of de competitie opdelen in twee poules.

Enternaar Björn Hodes zal ook komend seizoen de trainer zijn bij 2e klasser zaterdag PH in Almelo. Zowel de spelersgroep, Björn zelf als ook de TC, zijn tevreden over de samenwerking en zagen voldoende uitdaging om de samenwerking te verlengen. Björn begint dan aan zijn derde jaar. Daarvoor was hij trainer bij ASC in Dalfsen en drie jaar trainer bij Enter Vooruit.

V.l.n.r. Harry Homan, Hennie Stamsnijder, Johan Krake, Bert Boom, Henk ten Berge en Gerrit Pluimers.

Enter is een wielerdorp, maar dat wisten we eigenlijk al lang. Zo zijn er in Twente nog wel meer steden en dorpen die deze naam mogen dragen. Volgens de redactie van het Jaarboek Twente is Enter echter het onbetwiste wielerdorp die deze titel met eer mag dragen. Gijs Eijsink, nestor onder de Twentse sportredacteuren, maakte speciaal voor het Jaarboek Twente 2021, een bijzonder verhaal over zes oud toppers in de wielersport.

Pagina 1 van 2 12