sv Enter is de competitie in de 4e klasse G goed begonnen. In de thuiswedstrijd tegen De Gazelle uit Deventer, werd met 2-0 gewonnen. De overwinning kwam moeizaam tot stand, maar was wel dik verdiend. sv Enter was eigenlijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar verzuimde de score uit te bouwen.

Matthijs Rozemuller in duel met een Merino speler.

Een valse start voor Enter Vooruit in de 1e klasse. Zaterdagmiddag ging de ploeg op De Werf met 0-3 onderuit tegen De Merino’s uit Veenendaal en dat betekende een flinke streep door de rekening. Gezien het spelbeeld was er eigenlijk ook niet veel af te dingen op de overwinning van de gasten. De Merino’s waren een maatje te groot en Enter Vooruit weet nu wat hun dit seizoen te wachten staat.

Vrijdagavond reisden de dames van Holyoke af naar Tubbergen om daar de eerste wedstrijd van het seizoen te spelen. Vorig seizoen is Holyoke kampioen geworden in de eerste klasse waardoor ze dit jaar uitkomen in de promotieklasse.

In het begin van de eerste set verliep het allemaal moeizaam. Dynamo beschikte over een erg scherpe service, waardoor het lastig was de pass bij spelverdeelster Iris Mulderij te brengen.
Na een aantal ballen wist Holyoke dit om te draaien en lieten zij een stabieler spel zien. Omdat de achterstand al groot was werd het steeds moeilijker om weer bij te komen. Dynamo

Ook sv Enter trapt zondag weer af voor de competitie. Trainer Rob Roelofs staat al weer voor het derde jaar voor de groep. Nieuw is wel de indeling van de club. sv Enter is ingedeeld in de 4e klasse G en dat betekent naast een aantal bekende clubs (Markelo, GFC, Hector) veel nieuwe uit de regio Deventer. Tegenstander zondag is De Gazelle uit Deventer.

Voor Enter Vooruit begint zaterdag het echte werk weer, de start van de nieuwe competitie 2018-2019. Dat doet het met een nieuwe trainer (Peter Schulte, afkomstig van BWO en in een nieuwe klasse, 1 D). Dat betekent onbekende tegenstanders, waarvan zaterdag De Merino’s uit Veenendaal de eerste club is die naar de Werf komt.

Pagina 1 van 13 12341213