Zaterdag 24 juni is zover, de eerste SV Raduga familiedag. Deze zaterdag zal er in sporthal de Zomp, een speciale dag worden georganiseerd voor alle leden en hun familie en vrienden. Het zal een gezellige dag worden waar veel te zien en te doen is. Raduga zal in en om de sporthal, de omgeving omtoveren tot een fancy fair.

Maurits Lammertink (Katusha-Alpecin) gaat zijn debuut maken in de Tour de France. Dat heeft zijn ploeg vandaag bekend gemaakt. Nog niet eerder reed Maurits in de meest prestigieuze koers ter wereld, die op zaterdag 1 juli van start gaat in Düsseldorf. In 2013 reed hij al wel eens de Giro, hij eindigde destijds op de 155e plaats in het algemeen klassement.

Ivo Wolters, links op het podium

Ivo Wolters heeft een goed weekeinde achter de rug op het NK, dat werd gehouden in Ahoy Rotterdam. Individueel behaalde hij zaterdag drie medailles bij de heren senior A (het hoogste niveau). Brons bij de  minitramp en de airtrack en zilver bij de minitramp Pegasus. Zondag bij het micro teamgym, behaalde het team van Ivo een royale eerste plaats.

De winnaars van de tijdrit in 2016.

Ook in de editie 2017 van de Ronde van Enter, zal er een tijdrit voor teams worden georganiseerd. Dit jaar kan er in tegenstelling  tot vorig jaar, vrij een ploeg worden samengesteld. Deze moet bestaan uit vier personen, waarvan de tijd van de derde renner over de streep zal gaan tellen als eindtijd.

Om ouderen weer aan het bewegen te krijgen hebben op initiatief van Vitaal Enter de twee Enterse voetbalverenigingen, Enter Vooruit en s.v. Enter, de handen ineen geslagen om walking-football van de grond te krijgen. Bij wandelvoetbal draait het om twee aspecten. Allereerst gaat het er natuurlijk om, dat je op je zestigste nog best in staat bent om te voetballen, zij het in je eigen tempo.

Pagina 1 van 15 12341415