Ina Mennegat van Dare! start vanaf 7, 16 en 18 april met een nieuwe, zogeheten ‘mindful’ wandel- en hardloopcursus vanaf De Waarf. Ina: “Deze manier van wandelen of hardlopen is een combinatie van inspanning en ontspanning. Door ‘mindful’ te bewegen leer je beter te ademen, waardoor je makkelijker en beter loopt. Het doel van deze methode is de deelnemers meer energie en minder stress te laten ervaren".

Bij de Tennis Club Enter (TCE) willen ze de jeugd kennis laten maken met tennis. Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, organiseert de TCE iedere woensdagmiddag, vanaf 7 april, een inloopmiddag. Deze begint om 14.00 uur en je bent daar van harte welkom om kennis te maken met tennis en met de club.

Enternaar Kelvin Damhuis zal op 11, 12 en 13 juni deelnemen aan de Special Olympics in Den Haag. Kelvin is  vanaf oktober 2020 in training gegaan voor dit evenement. Tijdens deze dagen zal hij uitkomen op het onderdeel atletiek. Kelvin zal  de 100 m. sprint, de 400 m.en/of de 1500 m. lopen. Tijdens dit groots opgezette sportevenement hoopt Kelvin zijn beste tijden te lopen op de loopnummers.

Bij Enter Vooruit proberen ze op allerlei manieren het contact met de leden te houden. Onlangs was er de digitale ALV en de benoeming van twee leden van verdienste. Op 27 maart komt de digitale bingo eraan. Tijdens de ALV werd er een speciale videofilm over de club vertoond. Geert Pluimers: “We bemerken dat steeds meer mensen het voetbal en De Werf missen. Ze willen weer gewoon voetbal kijken”.

Op zaterdag 27 maart organiseert de Supportersvereniging van Enter Vooruit een online bingo. Koop nu alvast je bingokaarten en reserveer een Box vol Stoet. De “foute” bingo begint om 17.00 uur en wordt gepresenteerd door de eigen leden van de club. Kaarten en je Stoetbox kun je tot en met 25 maart HIER bestellen.

Vlnr: Serkan Karaali, Gerard Bos, Gijs Noltes en Erwin Geels.

Met ingang van het seizoen 2021-2022 zal Erwin Geels worden toegevoegd aan de technische staf van sv Enter 1. De huidige keeperstrainer zal naast de keeperstrainingen ook hoofdtrainer Gerard Bos assisteren tijdens trainingen en wedstrijden.

Pagina 1 van 3 123