Goed nieuws vrijdagavond bij de persconferentie van premier Rutte. Er mag weer gevoetbald worden bij de jeugd van sv Enter en Enter Vooruit tegen andere clubs. Om die reden worden de voorbereidingen voor het spelen van de KNVB Regiocup gestart voor de jeugd op de volgende speelweekeinden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. De besturen van beide clubs hebben aangegeven dat ze meedoen aan de Regio Cup.

Vlnr: Jan Otten, Rick Kamphuis en Brent Geels

Rick Kamphuis wordt komend seizoen trainer van sv Enter JO17-1. Hij wordt de opvolger van Richard Woestenenk, die bij GFC zaterdag 2 gaat trainen. Rick is speler van sv Enter 1 en was al een aantal jaren trainer binnen de club.

Ter ondersteuning van Rick, is Jan Otten aangesteld in de rol van assistent-trainer en Brent Geels als grensrechter.
Met de aanstelling van Rick en Jan, heeft de TC de trainersstaf voor de selectie-elftallen rond voor komend seizoen.

Binnenkort zullen de team-indelingen voor de junioren bekend worden gemaakt

In 2020 moesten ze noodgedwongen een jaar overslaan, maar dit jaar is er weer een Enterse Tourpoule. Op zaterdag 26 juni wordt in Brest (Bretagne) het startsein gegeven voor het grootste wielerspektakel (108e) ter wereld. De Enterse Tourpoule is alleen voor inwoners uit Enter. De inschrijving kan digitaal en sluit vrijdagavond 25 juni om 21.00 uur. Zoals gebruikelijk kan men dan zaterdag 26 juni tussen 15.00-17.00 uur (!) betalen in Tourcafé De Krol. Binnenkort meer informatie.

Bij Enter Vooruit zijn dinsdagavond de contracten getekend, door de trainers die volgend seizoen werkzaam zijn bij de selectie van de club. Van links naar rechts: Martijn Veenhoven (Enter Vooruit 2), Jan Willem van Holland (Enter Vooruit 1), Marcel Witten (keeperstrainer). Enter Vooruit wenst hen uiteraard veel succes en kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

Speciaal voor alle sporters die in de zomermaanden een zomerstop hebben, bieden wij de Zomer Challenge aan: een lidmaatschap van vier maanden tijdens de zomer. Dit lidmaatschap is geldig in de maanden juni, juli, augustus en september. Maar uiteraard ben je van harte welkom om daarna lid te blijven van deze gezellige tennisclub!

Junioren 13 t/m 17 jaar:
Zonder les - gratis
Met acht lessen - € 55,-


  • De lessen voor junioren zijn op dinsdag, woensdag of donderdag.

  • De lessen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.


Senioren vanaf 18 jaar:


  • Zonder les - € 40,-

  • Met 8 lessen - € 140,-

  • De lessen

De KNVB heeft besloten dat de Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.

Ook  de BeNeCup Supermoto wedstrijd gaat dit jaar niet door in Enter. Het evenement was gepland in het weekend van 12 en 13 juni. Volgens het huidige ‘openingsplan’ van de Rijksoverheid zijn er per 26 mei uitbreidingen voor binnen- en buiten sporten, maar de datum voor evenementen en verdere verruiming is 7 juli.

Pagina 1 van 2 12