Gepubliceerd op: zondag 22 mei 2022, 17:34

Jesse Pultrum (l) en Kevin Peppels.

Rohda Raalte is zondagmiddag kampioen geworden van de 1e klasse zondag E, zonder zelf gespeeld te hebben, aangezien de wedstrijd tegen Stevo was verzet naar donderdag vanwege een sterfgeval. Doordat de concurrentie Heino en Bemmel allebei verloren, zijn ze niet meer in te halen. Hiermee promoveren Kevin Peppels  en Jesse Pultrum met Rohda Raalte naar de Hoofdklasse zondag amateurs.

Gepubliceerd op: zondag 22 mei 2022, 17:23

Tim van Otten op weg naar weer een doelpunt.

Het zag er na de eerste helft nog niet naar uit dat sv Enter zo makkelijk zou winnen van de gasten uit Heeten. Het werd uiteindelijk 5-0 voor sv Enter en alle doelpunten vielen in het tweede deel van de wedstrijd. sv Enter was in de tweede helft superieur en zag dat Tim van Otten weer vier doelpunten toevoegde aan zijn totaal en daarmede waarschijnlijk ook topscorer wordt van Twente.

Gepubliceerd op: zaterdag 21 mei 2022, 17:33

Valentijn Velten in duel met een Quick '20 speler.

De bloemen konden in de bus blijven. Ondanks de 1-4 overwinning op Enter Vooruit is het kampioenschap van Quick’20 nog met tenminste een week uitgesteld. De overwinning van Hulzense Boys op Sparta (4-2) gooide roet in het eten. Op de overwinning was trouwens weinig af te dingen, de Oldenzalers waren eigenlijk op alle fronten beter en verzuimden met name in de tweede helft om de score op te voeren.

Gepubliceerd op: zaterdag 21 mei 2022, 09:30

Met nog drie wedstrijden te gaan en een verschil van vier punten met koploper Holten, heerst er nog altijd hoop en optimisme bij sv Enter. Dat betekent in elk geval dat ze de komende drie finales moeten winnen en vervolgens hopen dat Holten onderweg toch een uitglijder maakt. sv Enter speelt zondag tegen de nr. 5 op de ranglijst, Heeten. Holten speelt overigens thuis tegen SDOL, de ploeg waar sv Enter afgelopen zondag over struikelde.

Gepubliceerd op: vrijdag 20 mei 2022, 11:58

Een prachtig affiche voor de topper komende zaterdag op De Werf. Koploper Quick’20 tegen Enter Vooruit. De belangen voor beide clubs lopen nogal uiteen. Bij een gunstig resultaat kan Quick ’20 zowaar de kampioensvlag hijsen op De Werf. Enter Vooruit doet volop mee in de race om de 3e periode, en kan zich eigenlijk ook geen puntverlies permitteren. Kortom, de belangen zijn groot aan beide kanten en dat betekent ook ongetwijfeld veel publiek.

Pagina 1 van 16 12341516