Gepubliceerd op zondag 24 maart 2019, 18:25

Zaterdag speelde Holyoke thuis tegen Kuipers Flevoll DS1. In het begin van de eerste set liep het steeds gelijk op. Door een goede opslagserie van Mayke Scholten wist Holyoke op een grote voorsprong te komen. Deze werd niet meer weggegeven, 25-18. Ook in de tweede set liep het telkens gelijk op. Dit resulteerde in een spannend eind. Holyoke wist nipt te winnen met 27-25.

Gepubliceerd op zondag 24 maart 2019, 17:20

sv Enter is zondagmiddag met lege handen terug gekomen uit Goor. Bij middenmoter Hector ging de ploeg met 2-0 onderuit en daardoor gaat de Goorse ploeg sv Enter ook op de ranglijst voorbij. Het gat met de onderste drie is weliswaar nog groot maar sv Enter blijft door de nederlaag in de onderste regionen.

Gepubliceerd op zondag 24 maart 2019, 09:54

sv Raduga Enter start sportlessen voor mensen met een verstandelijke beperking. Jan Mulder: “Raduga  staat al jaren midden in de maatschappij. Zo willen we dat het sporten mogelijk is voor iedereen.  Daarom start de verenging  op donderdag 11 april met aangepast sporten voor mensen met een verstandelijke beperking”.

Gepubliceerd op zaterdag 23 maart 2019, 17:23

Ron Smit (l) scoort 1-3.

In de slotfase werd het op De Werf nog ongemeend spannend, maar na 90 minuten stapten de gasten uit Kampen als winnaar van het veld. Gezien het spelbeeld ook wel verdiend, maar Enter Vooruit knokte tot de laatste seconden voor een puntje. Het bleef echter 2-3!

Gepubliceerd op zaterdag 23 maart 2019, 10:38

Een mooi affiche, als zondag sv Enter op bezoek gaat bij Hector. De Goorse ploeg bivakkeerde aan het einde van 2018 nog in de onderste regionen, maar is na de winterstop bezig aan een fraaie opmars. De ploeg van trainer Mark Dijkstra staat net onder sv Enter, met een punt, maar ook een wedstrijd minder. Dat betekent dat de belangen zondag groot zijn en wie wint goede zaken doet op de ranglijst.

Gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2019, 16:49

Opnieuw een thuiswedstrijd voor Enter Vooruit. Tegenstander is Go Ahead Kampen de nr. 5 op de ranglijst. De kampioenskansen voor de ploeg zijn eigenlijk wel verkeken, maar de ploeg gokt nog wel op de na-competitie om op die manier promotie af te dwingen. De ploeg van trainer Marco Roelofsen verloor vorige week thuis van het onderaan staande Dronten. Een nederlaag die niet echt was ingecalculeerd en daardoor heeft de ploeg de aansluiting met de subtop verloren.

Pagina 1 van 10 1234910