Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2019, 11:03

Voor de beide Enterse voetbalclubs staat er nog één spannende finale op het programma. Enter Vooruit zal proberen om directe degradatie te ontlopen. Lukt dat, dan zal de club in elk geval deelnemen aan de na-competitie om zich te handhaven in de 1e klasse D. Zaterdag komt DZC naar De Werf. EV is afhankelijk van de uitslag bij Dronten.

Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2019, 16:44

Bjorn Hodes (47) uit Enter wordt de nieuwe trainer van PH in Almelo. Dat heeft het bestuur en TC van de club vandaag bekend gemaakt. Bjorn is momenteel nog trainer bij 2e klasser ASC in Dalfsen. Aanvankelijk had Bjorn getekend bij De Zweef in Nijverdal, maar trok zich later terug. Anton Wennemers, ook geen onbekende in Enter, blijft daar de hoofdtrainer komend seizoen.

Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2019, 15:24

Zaterdag a.s. van 9.30 – 11.30 uur, organiseert Holyoke in samenwerking met Apollo 8 Dames 1 een clinic voor al de jeugd. Apollo 8 speelt in de eredivisie en was vorig seizoen bekerfinalist.

Bart Oosting zal samen met zes speelsters de clinic verzorgen. Allereerst zullen zij een presentatie geven, daarna zal de clinic beginnen.

Iedereen is van harte welkom in sporthal de Zomp en het is gratis.

Gepubliceerd op maandag 20 mei 2019, 11:34

Succes zondag voor Rick Pluimers in de Ronde van De Wijk. In de eindsprint was hij nipt de snelste en drukt hij zijn wiel als eerste over de finishstreep. Het was voor Rick de eerste overwinning dit seizoen. In De Wijk was er sprake van een spannende strijd, veel aanvallen en uiteindelijk een kopgroep van 16 renners. In de slotfase waren er drie renners weg, waaronder Rick.

Gepubliceerd op maandag 20 mei 2019, 08:42

Zaterdag is ook sv Enter o.8 kampioen geworden.
Namens de ouders en de club van harte gefeliciteerd.

Gepubliceerd op zondag 19 mei 2019, 18:19

René Nijenhuis in duel om de bal.

Opnieuw een nederlaag voor sv Enter. In Goor was GFC de betere ploeg en won met 4-0. Mede door de uitslagen op de andere velden (winst Davo en De Gazelle) blijft sv Enter knokken tegen een plek in de na competitie. Volgende week is Haarle op Krompatte de tegenstander en is bij winst sv Enter pas definitief veilig.

Gepubliceerd op zondag 19 mei 2019, 12:25

Zaterdag werd aan de rand van Enter in de M. Samuelstraat en over de Hamberg, de jaarlijkse nationale Novon Schoonmaak Jeugdwielerronde van Enter verreden. Onder prachtige weersomstandigheden draaiden circa 175 jongens en meisjes hun rondjes over het parcours met een lengte van 1.800 meter. De wedstrijden werden verreden in zeven verschillende leeftijdscategorieën en er konden punten verdiend worden voor plaatsing voor het NK.

Pagina 1 van 17 12341617