De kasseien hebben geen aardverschuivingen gebracht in de top van het klassement. Sterker nog, de top 5 versterkte hun positie in het algemeen klassement en Mariska Overdam deed zeer goede zaken. De dagprijs ging vandaag naar Sjoerd ten Hove. Hij voegde 143 punten toe aan zijn totaal en steeg van plek 32 naar plek 11! sv Enter trainer Rob Roelofs zien we terug in de top 10.

De top 3 van de Enterse Tourpoule is na de 8e etappe ongewijzigd. Mariska Overdam blijft in het geel, gevolgd door Stijn Braamhaar en op de derde plaats Herman van Otten. Op de vierde plaats staat Diana Koster, ze voegde vandaag 163 punten aan haar totaal toe en pakt de vervangende dagprijs. Zondag de 9e etappe van Arras naar Roubaix. Door omstandigheden kunnen we zondag de uitslag pas later in de avond invoeren.

Programma van zaterdag op Sportpark De Werf:

13.00 uur: aankomst buurten.
13.30 uur: start eerste wedstrijden.
16.00 uur: BBQ begint te snistern.
Rond 19.00 uur: Finale Enters Buurtvoetbalkampioenschap.
19.30 uur: Zanger Michael Pigge brengt de Hollandse kneiters ten gehore.
20.30 uur: Groot Feest op het Plein.

Het speelschema zal morgen uitgedeeld worden aan de buurten. Voor de kinderen is er de hele dag een springkussen aanwezig!

Munten zijn te koop voor € 1,50 per munt.

Het blijft ééntonig, maar Mariska Overdam behoudt ook vandaag het geel in de Enterse Tourpoule. Stijn Braamhaar staat tweede met 51 punten achterstand. Frank van Loo deed in de 7e etappe goede zaken, hij ging van plek 18 naar 10. Herman van Otten, de nestor van de Tourpoule, won de dagprijs met 213 punten. Hij heeft deze al gehad en de prijs gaat nu naar Matthieu Braamhaar. Hij pakte 169 punten.

Op de zesde dag van de Enterse Tourpoule zijn er flinke veranderingen. Mariska Overdam zit weliswaar stevig in het zadel, maar daaronder zijn flinke verschuivingen. De grootste sprong maakte Pieter van den Hoeven. Hij pakte maar liefst 185 punten en ging van plek 34 naar 9. Bovendien pakte hij ook de dagprijs. Ook Daan ten Hove steeg met stip van 13 naar 7.

Rick Pluimers komt winnend over de streep.

De jeugdige Rick Pluimers heeft woensdagmiddag de Galloo Classic Menen-Kemmel-Menen gewonnen, een wielerwedstrijd voor internationale junioren. De wedstrijd bestond uit een parcours van een kleine 100 km. en daarna nog drie plaatselijke rondes van 9 km. De wedstrijd staat op de Internationale UCI kalender.

Pagina 1 van 12 12341112