Zaterdag 26 mei, de Grote Finale. Gaat Enter Vooruit het huzarenstukje herhalen van een aantal jaren geleden. In 2015 promoveerde Enter Vooruit immers via de na-competitie naar de 1e klasse. Zaterdag moet dit gebeuren in de uitwedstrijd tegen Hulzense Boys, maar dan staat het kampioenschap op het spel.

Traditie getrouw worden op Tweede Pinksterdag de districtskampioenschappen gehouden. Dit keer op een prachtig parcours rond Hellendoorn. Ilse Pluimers reed samen met de juniordames. Half koers demarreerde ze en kreeg Willemijn Prins mee. Ze bouwden de voorsprong flink uit en samen sprinten ze voor de overwinning. Daarbij is Ilse de snelste en wordt kampioen bij de nieuweling meisjes.

Daarna was het de beurt aan haar broer Rick, bij de junioren. Er werd vanaf het begin hard gekoerst, al snel ontstond een kopgroep van negen renners met een grote voorsprong op het peloton. Lars Boven rijdt nog weg uit de kopgroep

Van maandag 18 - zaterdag 23 juni strijden spelers van Rijssen, Enter en Holten weer om de felbegeerde Noaberscuptrofee. Deze bokaal, wordt uitgereikt aan de tennisclub die aan het eind van de week de meeste punten verzameld heeft. De Noaberscup is een jaarlijks terugkerend dubbeltoernooi, georganiseerd door TC Rijssen, TC de Mors, TC Enter en TC Holten, waarbij sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

Mart Geels scoort de 2-0.

sv Enter leeft nog en heeft nog steeds kans om de na competitie te halen. De ploeg won op Krompatte overtuigend met 5-0 van een ongeïnspireerd Markelo. Bentelo ging echter met 2-0 onderuit in de burenruzie tegen TVO en dat betekent dat het verschil tussen sv Enter en Bentelo nog slechts 1 punt is.

Henri Knol (midden) heeft zojuist gescoord.

Ondanks een prachtige 6-1 overwinning op Blauw Wit, kan de kampioensvlag nog niet in top op De Werf. Naaste concurrent om de titel, Den Ham, speelde met 2-2 gelijk tegen ASC. Dat betekent dat Enter Vooruit nu 3 punten voorsprong heeft op Den Ham, met nog één wedstrijd te gaan.

Pagina 1 van 10 1234910