Covid 19 heeft ook leden en familieleden van SV Raduga leden getroffen. Om geen onderdeel te zijn van het stijgende aantal besmette personen en onze verantwoordelijkheid te nemen, heeft het bestuur besloten om voorlopig alle lessen van SV Raduga Enter stop te zetten.
Zodra het weer mogelijk is om de lessen te hervatten, zullen ze de leden hiervan op de hoogte brengen.

Een mooi affiche voor de eerste knock-out ronde van de KNVB District beker Oost. Als tegenstander kwam zondag 1e klasser Rohda Raalte uit de koker. De thuiswedstrijd staat gepland op zondag 15 november, maar dit is afhankelijk van de herstart van het voetbal. Pikant detail, de Enter Vooruit spelers Kevin Peppels en Jesse Pultrum, maakten dit seizoen de overstap naar Rohda Raalte.

De eerste veldrit van de GOW veldritcompetitie (Elite-Beloften), is gewonnen door Rick Pluimers uit Enter. Aan de oevers van Het Hulsbeek was Rick ( opleidingsteam van Jumbo-Visma) iedereen te snel af. Hij sloeg al in de tweede ronde zijn slag, fietste naar een drie-mans kopgroepje en liet in de slotfase iedereen overtuigend achter zich. Edwin Geerdink uit Delden finishte als tweede, Emiel Jansman uit Hellendoorn derde.

Tim van Otten, op weg naar de strafschop.

sv Enter deed zondagmiddag op Krompatte wat het moest doen. Drie punten pakken tegen laagvlieger FC Ulu Spor. De gasten bakten er 90 minuten weinig van, beëindigden de wedstrijd met 9 spelers en een herhaling van vorig jaar dient zich aan. sv Enter verzuimde echter om een ruime overwinning te halen, speelde inspiratieloos en ging mee in het tempo en de ergernissen van de gasten.

Pagina 1 van 14 12341314