Op 19, 20 en 21 januari wordt voor de 20e keer Darttoernooi bij De Kröl georganiseerd. Wat ooit begon als een klein toernooi in het voorcafé van de Kröl, is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Enter. Jaarlijks gaan ca. 100 dubbels en tientallen enkel spelers met elkaar de strijd aan om de prijzen. Het toernooi is alleen voor Enternaren vanaf 15 jaar.

Het kampioenschap bij Holyoke MA is binnen.

In een stampvolle sporthal in Ootmarsum, zijn de meiden van Holyoke MA kampioen geworden! De eerste twee sets waren de zenuwen de meiden de baas en werd er dus ook niet goed gespeeld. Maar het massaal toegestroomde publiek uit Enter gaven de meiden een boost om de derde set er vol voor te gaan.

Bijna 80 kinderen genoten vrijdagmiddag van de free running clinic in sporthal De Zomp. Dat betekende klimmen, zwaaien salto’s, kruipen slingeren aan een touw en balanceren etc. Het enthousiasme was groot, af en toe een flinke buiteling, een traantje maar bovenal heel veel plezier. Ook 15 en 22 december kan de jeugd terecht in De Zomp, om te sporten onder begeleiding van medewerkers van Stichting De Welle.

Een zogenaamde 6 punten wedstrijd zaterdag op de Werf, als Enter Vooruit voor de regionale derby moet aantreden tegen Hulzense Boys. Het verschil tussen beide ploegen is immers 3 punten in het voordeel van de ploeg uit Hulzen. Winst voor de gasten betekent dat het gat met Enter Vooruit 6 punten wordt, maar wel met een wedstrijd minder voor EV.

Pagina 1 van 17 12341617