Gepubliceerd op donderdag 26 maart 2020, 10:13

Fit blijven is juist in deze tijd extra belangrijk. Guus Baan van Inner Stance in Enter: “Als je iets echt wilt, houdt niets je tegen. Ook niet in deze tijd. Dankzij de technologie van nu kunnen we prima op afstand een training verzorgen. Met onze aanwijzingen haal jij maximaal resultaat uit je thuistraining, omdat je juist in deze tijd extra aan je weerstand moet werken”.

Gepubliceerd op dinsdag 24 maart 2020, 18:59

In deze moeilijke tijd, waarin steeds meer winkels tijdelijk hun deuren moeten sluiten, is het voor de ondernemer ontzettend belangrijk om online vindbaar te zijn door middel van een website.

Voor de kleinere ZZP'ers die geen (of een verouderde) website hebben is dit behoorlijk zuur. Een website laten ontwikkelen kost namelijk veel geld.

Stephan Rohaan: “Daarom start Innovatief Online tijdelijk een actie om ondernemers te helpen die een verouderde of geen website hebben. Bij ons kun je nu binnen drie werkdagen een complete one-pager laten maken, helemaal ingericht zoals u dat wilt. Alle websites die wij opleveren zijn

Gepubliceerd op dinsdag 24 maart 2020, 13:22

Kinderen thuis? Geen voetbal, geen volleybal, geen gym..

Vind je het lastig om ze nu te laten bewegen? Dan hebben wij een leuke work-out gemaakt voor de kids. Ze kunnen deze alleen doen maar natuurlijk ook met jou als papa of mama.
In het filmpje op onze website leggen we uit hoe het werkt en laten we de oefeningen zijn. De uitleg en oefeningen staan op papier, ook op de site. Kijk HIER voor het filmpje

Succes en veel plezier samen! En vergeet niet om een leuke foto of een leuk filmpje te maken en naar ons te sturen

Gepubliceerd op donderdag 5 maart 2020, 15:00

Links Martijn Jansen van Romias Robotics

Tijdens de Avond van de Maakindustrie, die op 4 maart plaatsvond in de Jaarbeurs Utrecht, zijn aan verschillende bedrijven in de productietechnologie Awards uitgereikt. Ook Romias Robotics deelde in de feestvreugde en won in de categorie New Tech met de Otto Fleetmanager. Het was een feestelijke avond waarbij bedrijven in de schijnwerpers zijn gezet, vanwege hun slimme technologische innovaties.

Gepubliceerd op maandag 24 februari 2020, 15:52

Lidewij Rietman & Angela Lammertink zijn Baby Spa Twente begonnen. Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten zij jouw baby lekker ontspannen bij hun Baby spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

Gepubliceerd op woensdag 19 februari 2020, 16:27

Op vrijdag 6 maart staat bij Eetcafé weer een whisky avond programma, met Henri Goossen. Deze avond is uitverkocht, maar inmiddels is er voor alle whiskyliefhebbers een nieuwe avond vastgesteld. Deze wordt gehouden op zaterdag 31 oktober. Een avond zoals de mensen gewend zijn, ontvangst met koffie en cake, en halverwege de avond een buffetje om de al genuttigde pilsjes en whisky een beetje te compenseren.

Page 1 of 2 12