Gepubliceerd op donderdag 18 juni 2020, 21:27

Na een spannende verkiezing is Smit Fietsen met hun nieuwe winkel en werkplaats aan de Dorpsstraat in Enter verkozen tot leukste zaak van Enter 2020. De verkiezing werd voor de zevende achtereenvolgende keer gehouden door Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook.

Gepubliceerd op donderdag 18 juni 2020, 08:38

Marloes Meilink, is onlangs gestart als pedicure met een eigen praktijk aan de Goorseweg 2. Afgelopen september is ze begonnen met de opleiding tot pedicure en in eerste instantie was het haar bedoeling om uitsluitend aan huis te gaan werken. Na enige tijd begon het toch te kriebelen en besloot een eigen praktijk op te zetten met dank aan haar beide broers, Wouter en Geert, haar echtgenoot Gerwin en buurman Benito.

Gepubliceerd op zondag 14 juni 2020, 12:15

Op zondag 21 juni is het weer Vaderdag. Wil je iets leuks doen voor je vader op deze dag? Je kunt bij HUSH (Avia Tankstation) een Vaderdag brunch  bestellen voor € 14.75 per persoon. Deze brunch kan worden afgehaald of bezorgd.

Dit zit er allemaal in:


  • 2 halve luxe broodjes

  • 1 x kaneel broodje

  • 1 x frisse pastasalade

  • 1 x verse fruitsalade

  • 1 x croissant

  • 1 x warm saucijzenbroodje

  • 1 x verse jus d’orange


Bestellen?
Geef je naam, het aantal ontbijtjes en je adres door voor 19 juni, naar: 0547-214 131 of ellen.gierveld@vimobu.nl

Gepubliceerd op donderdag 11 juni 2020, 16:22

Misschien had u zich een zomervakantie al uit het hoofd gezet, toen het coronavirus op haar hevigst om haar heen greep. Maar met een camper van Bolcamp kunt u deze zomer toch op vakantie. Bolcamp heeft verschillende jonge Sunlight campers (onderdeel van de Hymer groep) in de verhuur met een zeer uitgebreid inventaris. En op 15 juni zijn de grenzen binnen Europa weer grotendeels open.

Gepubliceerd op zondag 7 juni 2020, 17:00

Een keer per drie maanden wordt er door Teamfysiek in Enter in samenwerking met Voetencentrum Wender, een voetjesspreekuur gehouden. Dit spreekuur is voor kinderen waarbij u als ouder/verzorgende vragen heeft met betrekking tot voetstand, looppatroon, pijn in voeten en/of benen, schoenproblematiek, etc.

Het spreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van Teamfysiek samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender. Tijdens deze screening die circa 15 minuten duurt, wordt gezamenlijk gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld of er een indicatie is voor podotherapie en/of kinderfysiotherapie  of  dat volstaan kan worden met een advies voor

Gepubliceerd op dinsdag 2 juni 2020, 19:20

De officiële opening door Diny Haytink.

Dinsdagmorgen om 10.00 uur is de nieuwe winkel van ’t Brandputje Mode officieel geopend aan de Dorpsstraat 85. Diny Haytink, de grondlegger van de winkel, knipte het lint door, dat werd vastgehouden door haar kleindochters Nina en Silke. ’t Brandputje werd in 1996 opgericht door Diny als een woondecoratie en cadeauwinkeltje. Al snel werd het drukker, dus kwamen dochters Jody en Nana helpen. Door de jaren heen is de collectie uitgebreid en veranderd.

Gepubliceerd op vrijdag 29 mei 2020, 19:33

Vanwege de corona hebben ze bij café Bolscher een aantal maatregelen genomen. Vanaf 1 juni is het café alleen op reservering geopend voor groepen vanaf 15 tot 30 personen, voor een gezellig feestje, een leukere barbecue of even borrelen. Alles is bespreekbaar uiteraard volgens de regels van het RIVM.

Page 1 of 3 123