Gepubliceerd op woensdag 20 november 2019, 12:26

Studio Peetlein is van 23 tot 29 november, weer geopend voor de verkoop van mooie en unieke cadeautjes, voor de feestdagen. We hebben  prachtige sieraden, wandhangers en mooie kommetjes van puur en transparant porselein. Ook kunt u er een cadeau bon kopen of een workshop cadeau geven.
Studio Peetlein is open van 14.00- 19.00 uur.

U bent van harte welkom, de koffie en wat lekkers staat klaar, aan de Stokreefsweg 8a in Enter.
Kijk ook: HIER

Gepubliceerd op maandag 18 november 2019, 12:37

Al vijf jaar lang vindt Cranberry Fields plaats op de Holterberg. Na het succes aldaar spreidt Cranberry Fields haar vleugels uit naar ook andere locaties. Cranberry Fields is de culinaire wandeling en bestemd voor iedereen die houdt van lekker eten en mooie wijnen. Natuur en mens worden tijdens deze wandeling met elkaar verbonden. Via een speciaal uitgestippelde route lopen gasten in groepen van maximaal 40 personen van restaurant naar restaurant of maken een stop op een speciaal ingerichte buitenlocatie.

Zondag 8 december | De Groene Poort:
De 6e editie van Cranberry Fields vindt plaats op zondag 8 december en wel in

Gepubliceerd op vrijdag 15 november 2019, 12:32

Café Bolscher organiseert wederom een gezellige Hollandse avond op zaterdag 30 november. Niemand minder dan Chris Haverman zal het gezelligste café van Enter dan weer op z’n kop zetten!
Dus schrijf het in je agenda. Het belooft weer een gezellige avond te worden.

 

Gepubliceerd op donderdag 14 november 2019, 19:03

Deze automobilist had de tank leeg!

Vrolijke rijders donderdag in de vooravond bij het nieuwe Avia Tankstation op de Elsmoat. In het kader van de officiële opening van het hypermoderne tankstation, annex shop en Hush restaurant, kwam men met een aantrekkelijke actie, die niet tegen dovemans oren was gericht. Vanaf 17.00 uur konden de eerste 50 automobilisten, gratis tanken tot een bedrag van € 50,-

Gepubliceerd op donderdag 14 november 2019, 16:52

Het winnende bakkersteam van Nollen.

Bakkerij Nollen heeft met haar team dit jaar succesvol deel genomen aan de Bakkers Vak Wedstrijden in het Fries Congrescentrum te Drachten. Brood- en banketbakkers, chocolatiers en patissiers in heel Nederland krijgen de gelegenheid, om hun producten te laten beoordelen voor een onafhankelijke vakjury met de intentie de kwaliteit van de bakkersproducten nog beter te maken. Jaarlijks wordt op basis van de juryresultaten het beste bakkersteam van Nederland gekozen.

Gepubliceerd op donderdag 14 november 2019, 10:16

Op maandagochtend 25 november en 9 december geeft kinder-fysiotherapeute Wendy, weer een baby massage cursus. Baby massage is de perfecte manier om je baby te laten ontspannen. Het heeft ook een positief effect op de emotionele- en lichamelijke ontwikkeling van de baby. Kijk ook HIER voor alle informatie.

Aanmelden kan via de site, bellen naar 0547 – 388 244 of mail: w.schuurman@teamfysiek.nl

Page 1 of 5 12345