Gepubliceerd op: woensdag 20 oktober 2021, 18:24

Slager Vincent Roetgering viel afgelopen zaterdag opnieuw in de prijzen. Bij de verkiezing Arnhem Rookworststad, werd zijn rookworst (grof en fijn) bekroond met goud. Reden voor een aantrekkelijke actie bij de Keurslager. Tot en met zaterdag 23 oktober is het twee halen en één betalen.

Gepubliceerd op: dinsdag 19 oktober 2021, 11:54

Liefhebbers van een lekker glas wijn, moeten komende zondag (24 oktober) naar De Prinsen in Zenderen. Daar is tussen 14.00-17.00 uur een Open Huis en Proeverij, buiten in de proeftuin. Je kunt kiezen uit zo’n 50 soorten smaakvolle wijn en uiteraard zijn er ook heerlijke hapjes. De entree bedraag € 10,- p.p. Er is een vrije inloop, reserveren niet nodig.

Gepubliceerd op: donderdag 14 oktober 2021, 11:49

De herfstvakantie is in aantocht en het weer is omgeslagen! Hoog tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe. Bij Roetgerink Mode en Schoenen staan er tal van activiteiten op het programma.

13-23 oktober:
Broeken 10 daagse: Iedere tweede broek, voor de halve prijs! Dit geldt op bijna alle broeken voor dames en heren, op de kinderafdeling geldt het alleen op jeans.

Zondag 17 oktober:
Is het koopzondag van 12.00  tot 17.00 uur. Ook Brasserie R-1854 is deze dag extra geopend!

Zaterdag 16 en zondag 17 oktober:
Staat de Foodtruck ’s middags weer buiten met poffertjes voor iedere klant

Gepubliceerd op: donderdag 7 oktober 2021, 12:02

Eric Tijhof, Doret Tigchelaar en Patrick ten Hove.

De Enterse Ondernemings Vereniging introduceert o.a. met het oog op de naderende decembermaand, iets nieuws: De Enterse Kadobon. "Deze bon is een mooi alternatief voor alle reeds verkrijgbare bonnen. Met deze bon geef je iets van je dorp, het bevordert de gemeenschapszin en de omzet blijft in Enter bij de Enterse ondernemers", aldus EOV voorzitter Patrick ten Hove.

Gepubliceerd op: dinsdag 5 oktober 2021, 07:53

Ida Pluimers (l) en Judith Oosterveen

Donderdag 14 oktober (19.30 uur) organiseren voedingscoach Ida Pluimers en Judith Oosterveen (Salon Judith) een bijzondere lezing, van orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut Celien van Dalen. Zij is de auteur van de RefleX natuurlijk (w)eten methode, waarmee Ida werkt bij Salon Judith. Celien gaat deze avond veel informatie geven over de weg naar een gezond(der) leven.

Gepubliceerd op: zaterdag 2 oktober 2021, 11:50

Henri Goossen, the Whiskyteacher.

Op zaterdag 13 november organiseert Eetcafé ’t Zumpke weer een ouderwets gezellige whisky avond. Henri Goossen, the Whiskyteacher, laat de liefhebbers de intrigerende wereld van whisky ontdekken onder het veelzeggende thema: nosing, tasting en entertaining. Kortom, een inspirerende reis langs de wereld van de whisky en er zijn acht verschillende merken die je kunt proeven.

Gepubliceerd op: dinsdag 28 september 2021, 08:59

De EOV houdt in de oktober weer een leuke ludieke stempelactie. Er staat namelijk een hoop te gebeuren! De EOV introduceert dan haar eigen Enterse Kadobon en eind oktober is ook de officiële opening van de nieuwe Dorpsstraat en het Middenplein. Het leek de EOV daarom een leuk idee om een ballonvaart te verloten. Daarnaast worden diverse Enterse Kadobonnen van € 10,- 25,- en 50,- verloot.

Pagina 1 van 4 1234