Op woensdag 21 juni is het 10 jaar geleden dat Haar & Zo haar deuren opende aan de Dorpsstraat. Alle reden dus voor een mooi feestje. Medewerkers van Haar & Zo willen dit samen met de klanten vieren op zaterdag 24 juni. Van 15.00 tot 18.00 uur is men van harte welkom in de salon.

Trapondersteuning

Wij worden met ons allen steeds ouder. En ouderdom komt met gebreken, zegt men. Maar de praktijk heeft ons geleerd dat zij komt met oplossingen voor de gebreken waarmee wij als mens worden geconfronteerd. Dat zijn echter vaak oplossingen voor lichamelijke problemen. Immers hoeveel ouderen fietsen niet de hele regio door, dankzij de elektrische fietsen. Zonder deze trapondersteuning zouden de grenzen van het eigen dorp het meest haalbare zijn.

De techniek zorgt dus voor oplossingen. Of denkt in ieder geval met ons mee. In het notariaat werkt het niet veel anders. Doordat wij met z’n allen ouder worden, is

Kinderen en school. Het gaat niet altijd zonder problemen. Het ene kind heeft moeite met taal, het andere meer met rekenen of wiskunde. Ook kan het zijn dat het kind niet weet hoe het moet plannen of een proefwerk moet leren.

Extra uitleg krijgen en/of overzichtelijk leren werken is dan wel fijn. Dat kan bij Ria Schrooten-Essink. Zij geeft ondersteuning aan leerlingen van de basisschool en leerlingen van het voortgezet onderwijs.
De begeleiding die ze geeft is individueel en gericht op de problemen van het kind.De begeleiding is bij haar thuis in een rustige kamer. De frequentie

In de tussenstand van de Terras top 100 Publieksprijs staat Landgoed het Rheins momenteel eerste. De organisatoren van de Terras top 100, Misset Horeca, vermeldden in een persbericht​ dat het een nek-aan-nek race is. “Wij zijn super trots dat we in de tussenstand nu eerste staan. Echter het is nog geen gelopen race. Men kan nog tot 18 juni een stem uitbrengen. Wij hopen dat lezers van Entersnieuws, een stem uit willen brengen op ons bedrijf” ” aldus Rien Mol van Landgoed Het Rheins.

Op maandag 19 juni wordt de tweede Enterse Haringparty op het Modeplein bij Brasserie R-1854,  gehouden. In 2016 was de eerste eigenaar van het Enterse haringvaatje Paul Lammertink (Meubelfabriek ‘’De Pander’’). Het bedrag dat is opgehaald tijdens deze eerste editie, was € 20.000,- De opbrengst kwam ten goede aan de Muziekvereniging Enter.

Pagina 1 van 6 123456