De nieuwe zaak in Borne.

Patissier en Broodspecialist Van Otten komt naar Borne! De winkels van Van Otten vinden we nu al  in Enter, Almelo, Rijssen en Wierden en staan al jaren bekend in de regio om zijn ambachtelijk gebakken brood en heerlijke patisserie. Binnenkort kun je dus ook in Borne aan de Nieuwe Markt 20 genieten van deze topkwaliteit producten en daarnaast bieden zij ook een heerlijke lunch en ambachtelijk banketbakkersijs.

Gasterij Het Middenplein, Coopmanshuys Quality Catering, Bistro Le Primeur, en Gasterij Oatmossche slaan de handen ineen en organiseren samen de “Culinaire route Twente”. Een mooie autoroute van circa 60 km. door Twente, waarbij een afhaalgerecht voor u klaar staat, die samen een 4-gangen menu vormen. De tocht wordt iedere zaterdag en zondag (vanaf 7 maart) georganiseerd en er kan gestart worden tussen 14.00 uur en 16.30 uur.

De Enterse verswinkel Tukkers en Het Achteresvarken, hebben de koppen bij elkaar gestoken, om samen op een duurzame manier groente- en fruitafval afkomstig van de winkel te verwerken. De restproducten van maaltijden en producten die nét niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie kunnen perfect aan de wroetende varkens worden gevoerd.

Ina Mennegat: "...goed moment om te starten...".

Ina Mennegat van Dare! start vanaf 12, 17 en 21 maart met nieuwe, zogeheten ‘mindful’ wandel- en hardloopcursus vanaf De Waarf in Enter. De “Walk” is op vrijdag en de “Run” op woensdag of zondag. Ina: “Deze manier van wandelen of hardlopen is een combinatie van inspanning en ontspanning. Door ‘mindful’ te bewegen leer je beter te ademen, waardoor je makkelijker en beter loopt.

Coulisse, de wereldwijde leverancier van raambekleding, presenteert op de R+T Digital 2021 een innovatieve totaaloplossing van inspirerende collecties, geavanceerde systemen en slimme automatisering. De digitale beurs staat voor Coulisse in het teken van de Coulisse Academy Week.

Bezoekers kunnen zich in de virtuele stand van Coulisse onderdompelen in een wereld van raambekleding met interactieve catalogi, inspirerende video 's en webinars. Coulisse-experts zijn iedere dag van 9.00u tot 17.00u aanwezig om via de live chatbox vragen te beantwoorden.

Innovatieve totaaloplossing
Tijdens de R+T Digital 2021 presenteert Coulisse een totaaloplossing. De raambekleding specialist introduceert Living Beauty, een

De kou komt er aan en ondanks het feit dat er nog geen ijs ligt, zorgt alleen de gedachte dat het gaat vriezen, al bij vele Enternaren voor de nodige schaatsvreugde. Het is nú dus ook het moment om de schaatsen te laten slijpen. Sedert 2017 konden we niet meer op natuurijs, en die hebben wel een onderhoudsbeurt nodig. Dat kan bij Kornegoor in Enter. Je kunt er de Noren en kunstschaatsen deze week laten slijpen.

Wilt u iets leuks doen voor uw vriend of vriendin? U kunt bij HUSH op 14 februari  een Valentijns ontbijtje bestellen voor 1 persoon (€ 14.75) of voor 2 personen (€ 29.50).
Het ontbijtje zal ‘s ochtends bij u aan de deur worden bezorgd of u kunt ervoor kiezen om het zelf op te halen.
Bij het twee persoonsontbijt zal het dubbele aantal producten zitten.

Wat krijgt u? (1 persoons ontbijt). Twee belegde halve broodje, 1 jus d’orange , 1 croissant, 1 yoghurtje, 1 fruitsalade, 1 chocoladebroodje en 1 vers gekookt eitje!

Bestellen?
Geef uw naam, type ontbijt en

Pagina 1 van 3 123