Gepubliceerd op: donderdag 26 januari 2023, 09:46

Angela Nijbroek (l) en Margaret Groeneveld.

Soms is er na het verlies van een dierbare meer nodig dan alleen de lieve aandacht van familie en vrienden. Dat ervaart en ziet Margaret Groeneveld in haar werk als uitvaartleider. Soms lopen mensen vast in hun verdriet, hoe graag ze ook anders zouden willen. Graag stelt zij Angela Nijbroek aan u voor. Zij is als coach gespecialiseerd in rouw en verlies. Wat kan Angela voor u betekenen?

Gepubliceerd op: zaterdag 21 januari 2023, 15:09

Vanaf 1 februari wordt André Myjer, woonachtig aan de Trelliesweg in Enter, mede-eigenaar van Myjer Onderhoud & Renovatie. Zijn zoon Dewi is ruim een jaar geleden al voor zichzelf begonnen. De werkzaamheden die ze uitvoeren zijn:  Schilder en timmerwerk, houtrot, glas zetten en behangen, renovlies en airless spuitwerk. Ook leveren en plaatsen ze  houten- en kunststof kozijnen.

Gepubliceerd op: vrijdag 20 januari 2023, 15:49

Op zaterdag 1 april sluiten André en Jolande definitief de deuren van hun café en zalencentrum. En dat kan uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Onder het motto: “Nog ene in ’t café” is de laatste drie dagen van maart het café open vanaf 20.00 uur. Op zaterdag 1 april is er de afscheidsreceptie van 15.00 – 18.30 uur. ’s Avonds is het groot feest in de achterzaal met de band “Beethoven Legends”. De kaartverkoop hiervoor start op zondag 5 februari.

Gepubliceerd op: woensdag 18 januari 2023, 16:04

De locatie van het beoogde zonnepark.

Duurzaam energiebedrijf “Pure Energie” wil een zonnepark ontwikkelen aan de Kippershoekweg op de kruising met de Enterweg. Op donderdag 2 februari wordt in Het Akkerhus (19.30 uur) te Ypelo een informatieavond gehouden. Omwonenden in een straal van één kilometer zijn hiervoor uitgenodigd, maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Tijdens de informatieavond wordt toegelicht hoe omwonenden mee kunnen denken, over onder andere de landschappelijke inpassing van het zonnepark.

Gepubliceerd op: woensdag 18 januari 2023, 12:48

Dagopvang de Pompoen is een dagbesteding locatie met o.a. zorgboerderij gerelateerde activiteiten. Wil jij kennismaken met de mensen, locatie en activiteiten van Dagopvang de Pompoen?

Kom dan naar onze Open Dag. Deze dag zal o.a. in teken staan van elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, spellen en een loterij waarbij je mooie prijzen kan winnen en de officiële opening.

Langskomen is gratis en een hapje en drankje ook. Voor de spellen vragen we een kleine bijdrage, het opgehaalde geld wordt geïnvesteerd in de zorgboerderij.

We horen het graag,

Charlene Assink en Gea Schoolderman

Gepubliceerd op: dinsdag 17 januari 2023, 18:47

Heeft u wel eens last van verkrampte spieren of (chronische) spierklachten? Dan is dry needling mogelijk een goede oplossing om van uw klachten af te komen.

Dry needling is een effectieve behandelmethode voor spier gerelateerde klachten als gevolg van spierknopen of triggerpoints. Door middel van een speciale techniek worden spieren met een dunne naald aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Deze effectieve methode kan worden ingezet bij verschillende klachten zoals:


  • Pijn/stijfheid in spieren en ook elders ‘op afstand’

  • RSI-klachten

  • Klachten van nek, schouder of arm

  • Tenniselleboog of klachten aan de onderarm en pols

  • Klachten

Pagina 1 van 4 1234