Bij De Prinsen Wijnkoperij & Restaurant in Zenderen, hebben ze tot en met zondag een aantrekkelijke aanbieding, de “Tour du Vin Box” de enige echte omfietsbox! Het is een combinatie van een heerlijke wijnproeverij en smaakvolle gerechten. De wijnproeverij en 5 heerlijke gerechten kosten € 29,95 p.p. Bestellen is eenvoudig, kijk HIER voor de enige echter “Tour du Vin Box”.

Heeft u als ouders/verzorgende vragen over de motorische ontwikkeling, pijnklachten of andere hulpvragen rondom de ontwikkeling van uw kind/baby? Kom dan naar het kinderfysiotherapie inloopspreekuur op woensdag 19 mei.

U kunt hierbij denken aan moeilijkheden met de schrijfvaardigheid, moeilijk mee kunnen komen met de gym op school, mijn baby kan nog niet kruipen, mijn baby heeft een voorkeurshouding, pijn tijdens het sporten etc.

Het inloopspreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van TeamFysiek en zal plaatsvinden van 16.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens dit inloopspreekuur wordt gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld

Wilt u iets leuks doen voor uw moeder? U kunt bij HUSH een moederdag ontbijtje bestellen voor één persoon (€ 12.50) of voor twee personen (€ 24,-) en het ontbijtje zal ‘s ochtends bij u aan de deur worden afgeleverd!
Bij het twee persoonsontbijt zal het dubbele aantal producten zitten.

Wat krijgt u? (1 persoonsontbijt):
1 belegd broodje, 1 jus d’orange , 1 croissant, 1 yoghurtje, 1 fruitsalade, 1 monchou en 1 gekookt eitje.

Bestellen? Geef uw naam, type ontbijt en adres door:     
0547-214 131
ellen.gierveld@vimobu.nl

Dit jaar vieren we Koningsdag nog thuis en dat is een reden temeer om wat lekkers in huis te halen van Van Otten. Speciaal voor deze dag hebben ze weer allerlei Oranje lekkernijen, om deze Koningsdag nog gezelliger te maken en bovendien zijn de winkels uitgedost in Oranje sfeer. Kunt u de deur niet uit? Ze bezorgen bij Van Otten graag aan huis. De winkels zijn op Koningsdag zijn open van: 0.800 – 12.00 uur.

De winkels mogen weer open zonder afspraak! Dat moet, aldus de leden van de EOV, gevierd worden met een knallende moederdag actie. Deze moederdag maak je kans op een week lang niet koken bij de Enterse Ondernemers Vereniging. Een week lang elke dag verwend worden door een plaatselijke horecazaak, wie wil dat nu niet? Wat moet je doen om dit, of één van de vele andere prijzen, te winnen?

Binnenkort te koop aan de Bullenaarsweg in Enter:


  • Vrijstaande woning met garage en carport ca. 500m3 op ca. 1200m2 grond, bouwjaar 1967.

  • Rijksmonument voor dubbele bewoning ca. 1250m3 op ca. 8000m2 grond. Het Rijksmonument is ca. 350-400 jaar oud.

  • Bouwkavel ca. 4000m2.


Kavelgroottes kunnen worden aangepast, zowel groter als kleiner.

Voor meer info neem contact op met Sibor Rietberg. Tel: 06. 18 17 95 88.

Pagina 1 van 3 123