Gepubliceerd op maandag 20 januari 2020, 16:46

Een keer per drie maanden wordt er door Teamfysiek in Enter in samenwerking met Voetencentrum Wender, een voetjesspreekuur gehouden. Dit spreekuur is voor kinderen waarbij u als ouder/verzorgende vragen heeft met betrekking tot voetenstand, looppatroon, pijn in voeten en/of benen, schoenproblematiek, etc.

Het spreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van Teamfysiek samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender. Tijdens deze screening die circa 15 minuten duurt, wordt gezamenlijk gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld of er een indicatie is voor podotherapie en/of kinderfysiotherapie  of  dat volstaan kan worden met een advies voor

Gepubliceerd op woensdag 8 januari 2020, 16:40

Op vrijdagavond 17 januari, komt de O’llainnis optreden bij Eetcafé ’t Zumpke.  Dit is een Achterhoekse band die voornamelijk Ierse muziek brengt. Ze spelen nummers van o.a.  The Corrs, Dubliners, The Pogues, Flogging Mollu en Thin Lizzy. Kortom, de betere party folk, maar ook de bekende ballades en meezingers als, Whiskey in the Jar en The Wild Rover.

Gepubliceerd op donderdag 2 januari 2020, 12:16

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft wederom een bedrijfsverzamelgebouw volledig verkocht in Enter. Nadat er op bedrijventerrein de Vonder een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 20 units en op de Elsmoat een tweetal bedrijfsverzamelgebouw van in totaal 24 units zijn verkocht, is er nu succesvol bemiddeld bij een zestal grote units op de Elsmoat aan de Leemkoele.

Gepubliceerd op dinsdag 31 december 2019, 10:40

Fotograaf Stefanie Spoelder (30), geboren en getogen in Enter, maar nu woonachtig in Delden, kiest per 2020 voor het fulltime ondernemerschap. Ze wordt foodfotograaf en ze heeft haar vaste baan in de marketing bij de Rabo Rijssen-Enter opgezegd.

Gepubliceerd op maandag 30 december 2019, 14:13

Kom 31 december gezellig oliebollen eten bij AVIA Hush Enter. De kok van Hush bakt dan verse oliebollen tussen 9.00 – 17.00 uur. Je kunt een bestelling telefonisch doorgeven, maar ook ter plekke meenemen.

De Hush kok zal zelf een heerlijk beslag in elkaar toveren met o.a. bruin bier en u heeft de keuze uit een oliebol met, of zonder krenten.
Een oliebol kost € 1,- en als actie: 12 oliebollen voor een tientje!

Met vriendelijke groet,

AVIA Hush Enter

Gepubliceerd op zondag 29 december 2019, 10:58

Het is dit jaar een landelijke trend en Goor blijft daarin niet achter. De verwachting is dat er 15% meer vuurwerk wordt verkocht dan in voorgaande jaren. Dat is ook bij de grootste vuurwerkverkoper van Goor merkbaar.

Bij Morsink Vuurwerk zijn ze al sinds half november druk met de voorbereidingen om deze dagen iedereen van vuurwerk te kunnen voorzien. “De verwachting is ook dat het mooi helder weer is tijdens de jaarwisseling en ook dat stimuleert de verkoop” zegt Ronald Morsink.

Die mag vanwege een landelijk besluit, vandaag geen vuurwerk verkopen maar heeft zijn webshop wel geopend, onder meer voor de

Gepubliceerd op zaterdag 28 december 2019, 11:35

Bij Café Bolscher gaan ze er aan het einde van 2019 nog een keer stevig tegenaan. Niemand minder dan Chris Haverman treedt zaterdagavond op in het gezellige café aan de Dorpsstraat. Dat betekent Hollandse muziek, polonaise, meezingers, tranentrekkers en een ongekende sfeer. Van 21.00 tot circa 01.00 uur is het dus meedeinen bij Bolscher.

Page 1 of 7 123467