Even niets aan je hoofd en ouderwets genieten van Sinterklaas avond kan bij ons! Bij Gasterij Het Middenplein hebben we een familiebox samengesteld met koude en warme gerechten. Voor het afhalen heb je verschillende opties, je kan alles tegelijk ophalen of eerst de koude gerechtjes afhalen (bijvoorbeeld aan het eind van de middag) en daarna het warme gedeelte. In overleg kunnen we ook bezorgen.

Afgelopen jaar is Tijhof Diervoeders aan de Fleuweweg, Garvo zaak van het jaar geworden. Dit jaar is er weer een nieuwe verkiezing, maar dan in Europees verband. Bij Tijhof moeten ze zoveel mogelijk stemmen binnen halen, zodat ze Garvo Shop of the Year 2020 te worden. Wil je Tijhof ook dit jaar aan een overwinning helpen. Breng dan je stem uit en kijk HIER hoe je dat kunt doen.

De snertdag bij Brasserie-1854 wordt herhaald. Kom langs met je eigen pan en deze wordt gevuld met heerlijke snert. Afgelopen zaterdag was de eerste snertdag een groot succes bij Brasserie R-1854. Om 15.30 uur was alle huisgemaakte erwtensoep al uitverkocht. Voor herhaling vatbaar dus! Het keukenteam is alweer druk aan het voorbereiden en koken van nóg meer erwtensoep.

Het traject ‘NL leert door’ wordt verlengd. Vanaf 1 december kun je je weer aanmelden voor een gratis loopbaancoachingtraject.

Waarom je dat zou doen? Omdat:


  • je werk minder goed voelt

  • je aarzelt over een stap naar het zelfstandig ondernemerschap

  • je je afvraagt wat je kansen op de arbeidsmarkt (nog) zijn

  • je eigenlijk wel een andere baan zou willen

  • je je medewerkers een positieve impuls wilt geven

  • je als zelfstandige opdracht wilt die écht bij je passen..


Ina Mennegat: “Kortom, loopbaancoaching is meer dan brainstormen over een volgende baan. Zowel werknemers, werkgevers, ondernemers, managers, leidinggevenden als teams zijn er bij gebaat

Ina Mennegat van Dare! start vanaf 25, 29 november of 11 december met nieuwe, zogeheten ‘mindful’ wandel- en hardloopcursus vanaf De Waarf in Enter.

Ina: “Deze manier van wandelen of hardlopen is een combinatie van inspanning en ontspanning. Door ‘mindful’ te bewegen leer je beter te ademen, waardoor je makkelijker en beter loopt. Het doel van deze methode is de deelnemers meer energie en minder stress te laten ervaren.
Een cursus duurt zo’n anderhalf uur, waarin aandacht wordt besteed aan looptechniek, beleving, ademhaling, oefeningen, warming-up en coolingdown. Alle deelnemers ontvangen bovendien een bodyscan, die de lichamelijke gezondheid in beeld

Het is niet alleen lastig om een geschikt huis te vinden met zoveel concurrentie, maar ook om je eerste hypotheek rond te krijgen. Voordat je de sleutel krijgt moet er namelijk heel wat geregeld worden. Rabobank organiseert daarom speciaal voor starters op maandag 23 november het online event ‘Huisje-Boompje-Feestje’.

Live vanuit de studio vertelt starter Maureen Brinkhof over haar ervaringen. Zij heeft net haar eerste woning gekocht en ontvangt volgend jaar de sleutel. Samen met aankoopmakelaar Marije Afink en Financieel adviseurs Rutger Koppelman en Corine Kamphuis zit zij aan tafel. Tijdens de uitzending kunnen starters vragen stellen en vuurt side-kick Bas deze af

Pagina 1 van 8 123478