Gepubliceerd op: vrijdag 30 september 2022, 16:52

Vrijdag 30 september. Zo’n typisch dagje uit de categorie ‘Wat mu’j d’r met?’ De Enterse Dagen liggen net achter ons, de feestdagen nog ver in het verschiet. Echter, "Die Jägers" zouden "Die Jägers" niet zijn, als ze niet met een creatieve invulling voor deze druilerige vrijdagavond zouden komen. En daarom zijn ze verheugt aan u te mogen presenteren: Ladiesnight & Piepkesoamd in Dans & Sjanspaleis Café De Kröl.

Gepubliceerd op: vrijdag 30 september 2022, 14:00

Een keer per drie maanden wordt er door Teamfysiek in Enter, in samenwerking met Voetencentrum Wender, een voetjesspreekuur gehouden. Dit spreekuur is voor kinderen waarbij u als ouder/verzorgende vragen heeft met betrekking tot voetenstand, looppatroon, pijn in voeten en/of benen, schoenproblematiek, etc.

Het spreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van Teamfysiek samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender. Tijdens deze screening die circa vijftien minuten duurt, wordt gezamenlijk gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld of er een indicatie is voor podotherapie en/of kinderfysiotherapie  of  dat volstaan kan worden met een advies voor

Gepubliceerd op: donderdag 29 september 2022, 20:32

Inspireren, verrassen en verwennen dat is wat ze bij Roetgerink het liefste doen! Tijdens de Fashion weekend van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober zijn er elke dag spetterende modeshows met mannequins die u de nieuwste collecties mode en schoenen showen. Laat u inspireren door de nieuwste fashion musthaves voor dit najaar en check de nieuwste modekleuren! U bent van harte uitgenodigd. Ook zondag 2 oktober is Roetgerink extra geopend tijdens de koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Gepubliceerd op: dinsdag 27 september 2022, 19:03

Jessica ter Meer (42), woont samen met haar vriend Alexander en zijn dochter Liv (om de week) en de hond Mickey in Enter. Vanaf oktober is ze als jonge onderneemster werkzaam aan de Dorpstraat 60 in Enter bij locatie Centrum Zijn. Ze helpt mensen met het aanpakken van hun klachten en het bestrijden van symptomen die tot deze klachten leiden.

Gepubliceerd op: dinsdag 27 september 2022, 18:41

Ben je op zoek naar nieuwe  tuinmeubelen die in de aanbieding zijn? Kom dan in het weekend van 1 en 2 oktober langs in onze showroom in Enschede tijdens onze verbouwingsuitverkoop!
Onze tuinmeubelen uitverkoop is een sale van onze tuinmeubelen en showroommodellen. Wij hebben dus voor bijna elk budget een passende tuinset.
Ons assortiment is divers in materialen en bevat vele trendy tuinmeubelen zoals, ovalen tafels, houten loungesets en rope tuinstoelen.

Profiteer tijdens onze verbouwingsuitverkoop in Enschede tot 70% korting op geselecteerde modellen.

Wij zijn zaterdag van 10.00 - 17.00 en zondag van 12.00 - 17.00 uur geopend

Gepubliceerd op: maandag 26 september 2022, 12:00

Voor alle ouders, die door de waan van de dag, met opvoeding en allerlei andere eisen van het heden te kampen hebben. Rust nemen en ervaringen delen. Ervaar je stress tijdens het opvoeden? Dan is de training Mindfulness voor ouders wellicht iets voor jou. Eind oktober start er een 8-weekse training in zowel Enter als Borne.

Gepubliceerd op: donderdag 22 september 2022, 10:26

Bij Het Achteresvarken aan de Achteresweg, is op zaterdag 24 september een Open Dag tussen 14.00 – 17.00 uur. Je bent van harte welkom om te komen kijken naar de jongste biggen, de varkens die in de wei wroeten of de zeugen die luieren, en het is tevens het moment om al je vragen aan de familie Nijbroek te stellen. Ook zal er een proeverij zijn van Oosterbrook Zuivel.

Pagina 1 van 3 123