Op zondag 5 september, wordt onder naam “Cranberry Fields” een unieke wandeling georganiseerd rondom Enter. Cranberry Fields is een initiatief van bureau “Ik wil Kippenvel” en ontstaan uit liefde voor natuur, mooie wijnen en lekker eten. Daarnaast uiteraard ook voor de gezelligheid en voor iedereen die een wandeling van ruim 6 km. niet schuwt.

Het is zover, donderdag 22 juli gaat de gloednieuwe winkel aan de Nieuwe Markt 20 in Borne open! Vanaf donderdag kunt u genieten van heerlijke kwaliteits producten en daarnaast biedt van Otten vanuit het lunchcafé, ook een heerlijke lunch aan met vers belegde broodjes, maaltijdsalades, bites en drinks. Het ambachtelijk banketbakkersijs van uitzonderlijk lekkere kwaliteit wordt vanuit de ijssalon gepresenteerd.

Nijkamp Uitvaartzorg lanceert een nieuw logo. Dit jaar bestaat het bedrijf 25 jaar en dat is een mooi moment voor bezinning en vernieuwing. Het logo is eigentijds en toekomstbestendig en met het nieuwe logo luidt het bedrijf een nieuwe fase in. Na het overlijden van Johan Nijkamp in 2019, heeft Nijkamp Uitvaartzorg haar weg moeten vinden in een nieuwe situatie zonder boegbeeld. Het fundament onder het bedrijf bleek sterk. Ina Nijkamp blijft zich samen met haar medewerkers inzetten voor een waardig afscheid voor iedereen.

Afgelopen week werden enkele versoepelingen tijdelijk terug gedraaid tot 13 augustus. Vooralsnog gaan de Landbouwvakdagen Oost-Nederland die in Enter worden gehouden aan de Achteresweg, gewoon door. De Landbouwdagen, van 1 t/m 3 september, worden gezien als een zogenaamd doorstroom evenement en kunnen daarom gewoon doorgang vinden.

Kevin Asbroek: "De deur staat bij ons altijd open".

Na ruim 26 jaar leiding te hebben gegeven aan het bedrijf hebben Martin en Hermien Asbroek, onlangs het bedrijf overgedragen aan Kevin Asbroek. Kevin is ruim vijftien jaar in dienst, sinds 2017 medeaandeelhouder en voor de meeste klanten een meer dan vertrouwd gezicht. Martin en Hermien bouwden samen met hun team het bedrijf uit tot een volwaardig advieskantoor, voor zowel bedrijven als particulieren, op het gebied van verzekeringen, hypotheken en complete financiële planningen.

Mirjam Bloemen op de Brandput

Bij Mirjam Bloemen hebben ze dit jaar een bijzonder jubileum. De bloemenzaak op De Brandput bestaat 30 jaar en alle redenen dus om dit te vieren. Mirjam Bloemen was aanvankelijk gevestigd aan de Dorpsstraat 107, maar verhuisde vijf jaar geleden naar een prachtig, sfeervol pand op de Brandput.

Pagina 1 van 3 123