Het is bekend, dat wanneer een vrouw zwanger is, zij een afspraak mag maken bij een verloskundigenpraktijk. Dit kan ook zonder verwijzing van de huisarts. Het takenpakket van verloskundigen is echter uitgebreider dan ‘alleen’ zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

In Spe, praktijk voor verloskunde opende vorig jaar mei haar deuren in Rijssen. Inmiddels zijn er al heel wat ‘In Spe’ baby’s geboren. ‘Het bleek een goede stap’ aldus Myriam Wolters. ‘Onze cliënten waarderen de kleinschalige, persoonlijke zorg en zo ook de korte lijntjes met onze cliënten en andere zorgverleners’.


Eline Jansink is het team vanaf begin dit jaar komen

Stap je in de wintermaanden minder of niet op de fiets omdat het weer het niet toe laat? Kom dan bij ons tijdens de wintermaanden binnen fietsen!

Van 1 oktober t/m 31 maart loopt het "winterspinning" seizoen. Onder leiding van een enthousiaste en fanatieke spinning instructeur, zorg jij ervoor dat je conditie en kracht op peil blijft! Door een strippenkaart te kopen zit je niet vast aan een abonnement en kan je zo vaak met spinning meedoen als je wil.

Meer informatie over spinning of lestijden en prijzen, kijk dan HIER

Is uw vereniging, stichting of school bezig met een project dat een financiële injectie goed kan gebruiken? Dien een aanvraag in voor het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter!

Rabobank Rijssen-Enter heeft een sterke binding met de plaatselijke gemeenschap. Dit is onder meer de reden waarom jaarlijks € 50.000,- uit de winst wordt gestort in het Rabobank Projectenfonds. Met het geld uit dit fonds ondersteunt de bank lokale, culturele en maatschappelijke projecten.
Ook uw vereniging, stichting of school kan in aanmerking komen voor (een deel van) dit bedrag.

Wilt u meedingen naar een bijdrage uit het Projectenfonds? U kunt uw

Op een mooie locatie nabij het centrum gelegen vrijstaand woonhuis met garage. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum op een royale kavel van 581 m², is gebouwd in 1976 en is te huur per 1 november 2018.

De indeling is als volgt:

Begane grond: 

Hal/entree, trapopgang met vide, meterkast, inbouwkast, toilet met fontein, ruime L-vormige woonkamer v.v. eiken parketvloer, schouw met houtkachel en eetgedeelte, dichte keuken met eenvoudig keukenblok, achter entree met kantoorruimte/, zit-/ of speelkamer. Berging met CV-opstelling (2016).
Ruime garage met witgoedaansluitingen en kanteldeur. Grote tuin rondom de woning.

Eerste

Op dinsdag 4 en 25 september, geeft Guus Baan een masterclass/lezing, met als onderwerp 'Gezonde leefstijl'. Guus: “Deze twee dagen staan los van elkaar. Iedereen wil een gezond, fit, sterk en krachtig lichaam hebben. Helaas heeft niet iedereen het lichaam wat ze willen hebben. We praten er wel veel over, maar voeren de acties niet uit”.

Rabobank Rijssen-Enter nodigt al haar klanten van 0 t/m 11 jaar uit voor het Spaarfeest op zaterdag 29 september  van 9.30 tot 15.00 uur. De bank wil sparen voor kinderen leuk maken en hoopt dat de kinderen spelenderwijs leren omgaan met geld.

Ben jij benieuwd hoeveel jij gespaard hebt? Kom van 1 t/m 29 september met je spaarpot langs op het Rabo kantoor in Enter of Rijssen. Stort het geld via de Stortautomaat op je Regenboog- of Jongeren Rekening. Sneller is het nog om je ouders via Rabo Internetbankieren of via de Rabo Bankieren App

Apotheek Enter is afgelopen jaar grondig verbouwd. De apotheek is beter ingericht op het leveren van farmaceutische zorg. Zo zijn er onder andere drie balies en twee spreekruimtes gekomen. Daarnaast is het pand gesplitst en zijn er nieuwe buren, namelijk ZorgAccent. Op zaterdag 8 september tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in de apotheek.

Pagina 1 van 3 123