De rechtbank heeft vandaag een aantal Twentse bedrijven failliet verklaard. Ook Bloemsierkunst La Différence met een vestiging in Enter, Rijssen en Wierden, hoort hierbij. Als curator is mr. Hubert ter Woerd benoemd. Wat dit betekent voor de vestiging aan de Dorpsstraat in Enter is nog niet bekend.

De eerste week in het nieuwe pand zit er op voor de medewerkers van Novon. Het schoonmaakbedrijf is al sinds 2005 een bekend gezicht voor veel organisaties in Enter en de regio. Na een mooie periode in Almelo is Novon Schoonmaak Oost verhuisd naar Industrieterrein de Elsmoat.

Een bewuste keuze: een locatie met een centrale ligging in het werkgebied, meer uitstraling en bovendien meer zichtbaarheid.Vanuit het kantoor tussen Enter en Rijssen worden de schoonmaakactiviteiten in Oost-Nederland aangestuurd. Met +/- 350 collega’s in de directe omgeving laten zij u graag zien waar ze goed in zijn: Schoonmaak. Bij bedrijven, scholen

Al in 1978 begon Johan Effink zijn eigen klussenbedrijf. In eerste instantie was het vooral veel timmerwerk en klussen gericht op de bouw. Begin jaren ’80 werden de werkzaamheden verder uitgebreid met o.a. riooltechniek, installatiewerk, metselwerk en serrebouw. Johan is inmiddels 64 jaar en wil over een paar jaar stoppen met zijn bedrijf. Een geschikte opvolger vinden is tot op heden echter nog niet gelukt.

Een aantal maanden geleden vestigde Sandra Hetterscheid – Daal zich met haar bedrijf aan de Dorpsstraat 66 in Enter (naast Jan Schoenen). Body sculpting 4 You heeft de oplossing voor al uw figuur- en huid problemen. Inmiddels heeft ze de behandelmethode verder uitgebreid met een Jett Plasma Lift.Sandra: “Het nieuwste ‘High-Tech’ Beautyapparaat voor cosmetische behandelingen, heeft u er al van gehoord? We spreken hier over de Jett Plasma Lift en dit  heeft de oplossing voor al uw huidproblemen.
Dit wonderlijke apparaat maakt namelijk gebruik van plasma energie. Plasma energie dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies

Pagina 1 van 5 12345