Igepa Nederland B.V. neemt per 1 mei Condor Sign over. De leverancier van displaysystemen in Enter zal onder de naam Condor Displays als merk binnen Igepa Nederland worden gevoerd. Condor Sign is door John en Karin Lammertink in 2002 opgericht en levert display-presentatiesystemen aan circa 500 print- en signbedrijven, drukkerijen en reclameproductiebedrijven in Europa.

Op maandag 12 februari heeft het RTL 4 programma Lifestyle Experience, dat de kijker wekelijks informeert over spannende, luxueuze en trendy topics, opnames gemaakt bij La Vida. Het Argentijns-Mexicaans restaurant aan het Dorpsplein, was de programmamakers opgevallen door de positieve beoordeling van de gasten.

Op donderdag 8 maart geeft Myrna Wolterink een inspiratie sessie in het Hervormd Dienstgebouw.
Myrna: “Tijdens deze inspiratie sessie vertel ik waar het volgens mij echt om draait in het leven en hoe jij zelf kunt gaan stralen en in je eigen kracht kunt gaan staan. Je bent van harte welkom, de inloop is om 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur”.

Opgave kan voor 7 maart naar: info@myrspiration.nl
Check ook:  www.myrspiration.nl

Enter is een nieuwe ondernemer rijker. Guus Baan, gaat starten als ‘Personal Trainer’. Guus: “Ik begeleid extreem toegewijde mensen of bedrijven bij het behalen en vasthouden van hun doelen op het gebied van: Body, Being, Balance, Business. Dit door middel van fysieke trainingen en of coaching”. In samenwerking met Let’z Meat organiseert Guus Baan een lezing met als onderwerp Afvallen zonder Dieet’. Deze wordt gegeven op woensdagavond 14 maart om 20.00 uur bij Let’z Meat. (entree vrij).

Met ingang van vrijdag 16 februari heeft Evenmens, informele zorg voor elkaar, een inloopspreekuur in Enter. Op de oneven weken op vrijdag zit Jacqueline Broekhof of Miranda Felix van Evenmens in het Gezondheidscentrum aan het Dorpsplein 1 in Enter. Tussen 9 en 12 uur kunt u binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek over mantelzorg en de eventuele vragen die u rondom dit thema heeft.

In spreekkamer 1 hopen wij u/jou te ontmoeten. Voor meer informatie kunt u bellen met Jacqueline Broekhof: 06. 36 40 40 00 of Miranda Felix: 06. 33 13 79 82.

De nieuwe geldkiosk voor de Rabo in Enter

Vanwege vorst kan de netwerkbeheerder de stroomkabels voor apparatuur niet aanleggen. De werkzaamheden in en rondom de geldkiosk zijn daarom uitgesteld tot nader order. Er kan komende week daarom gewoon gebruik gemaakt worden van chartale services.

Pagina 1 van 6 123456