Opnieuw gaat zich een bedrijf vestigen op De Elsmoat. Motor Oost, sedert 2000 gevestigd aan Kalanderstraat in Rijssen, gaat verhuizen naar de Elsmoat. Motor Oost deelt nu nog een pand met Averesch Campers en heeft een showroom van ruim 1200 m2 met plaats voor zo’n 200 motoren. De verwachting is dat de vergunning binnenkort wordt afgegeven dat in het najaar kan worden begonnen met de bouw.

Studio Peetlein opent 8 en 9 september haar deuren. Van 12.00-17.00 uur kun je rondkijken. Een grote wens van Petra de Wilde komt hiermee uit, de passie voor keramiek en het werken hiermee.

Petra: "Heb jij altijd al je eigen figuratieve beeld, schaal, tuinbeeld, servies of vaas willen maken. Dan kun je vanaf 11 september op een vaste avond of ochtend in de week met klei komen werken tijdens doorlopende lessen van september tot juli. Iedereen werkt aan zijn eigen werk naar keuze.

Je leert verschillende klei- kleur- & decoratietechnieken onder professionele begeleiding. Het werk word gemaakt

Een perfecte manier om je baby te laten ontspannen is babymassage. Baby's vinden het fijn om aangeraakt te worden. Dat is niet zo gek omdat de huid het grootste zintuig is van ons lichaam.

Babymassage is niet alleen lekker ontspannend maar heeft ook een positief effect op de emotionele en lichamelijke ontwikkeling van de baby. Door je baby aan te raken en te masseren, praat je met hem of haar zonder woorden. Door de aanrakingen wordt de band versterkt.


De cursus zal bestaan uit twee praktijklessen waarin verschillende massagetechnieken worden geleerd die je direct zelf thuis kunt toepassen.

Praktijkles

Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om in de authentieke Argentijns-Mexicaanse entourage van La Vida aan het Dorpsplein “Eanters te taofel’n”.
Dat betekent onbeperkt genieten van voorgerechten hoofdgerechten en een nagerecht. Daarbij kunt u zich laten verrassen door de chef. En dat alles voor de prijs van € 27,50.

Burgemeester Robben (Wierden)en Hofland (Rijssen-Holten) hebben zaterdagmorgen de Open Bedrijvendag 2018 geopend. Dat gebeurde op het terrein van transportbedrijf BrinkXL. Robben: “In 2011 stond ik ongeveer op dezelfde plek bij de opening van de Elsmoat. Dat waren sombere tijden, nu zijn we op het punt beland dat fase 1 bijna is voltooid”.

Pagina 1 van 6 123456