Gepubliceerd op vrijdag 9 november 2018, 10:57

Op 15 november wordt bij Zorgcentrum het Reggedal een gratis Voetscandag met schoenenmarkt georganiseerd. U kunt terecht voor comfortabele alledaagse schoenen. U wordt desgewenst geholpen door schoenspecialisten van Kievit Schoenen die samen met u de meest geschikte schoen voor uw voeten uitzoeken.

Vragen uw voetproblemen om meer dan alleen het juiste paar schoenen? U kunt op deze dag ook terecht voor uw voetklachten. De podotherapeut (Voetencentrum Wender) en de orthopedisch schoenmaker (Voetmax Orthopedie) zijn aanwezig.

De samenwerking tussen de drie partijen is uniek. Samen hebben zij dezelfde missie: zoveel mogelijk mensen weer laten lopen als een kievit. Een traject waarbij

Gepubliceerd op donderdag 8 november 2018, 16:39

Geen zin om door te werken tot je 71e? Studerende kinderen financieel ondersteunen? Hypotheek aflossen? Daar is straks veel geld voor nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar?
Op dinsdagavond 13 november organiseert Rabobank Rijssen-Enter daarom de Workshop ‘Bereik meer met je geld’ bij de Poort van Twente.

In één avond legt de Rabobank uit wat de mogelijkheden zijn om toekomstige keuzes waar te maken en hoe een groot bedrag kan worden opgebouwd. Zo is er meer te bereiken met geld. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op dinsdagavond 13 november om 19

Gepubliceerd op dinsdag 6 november 2018, 12:50

Op zaterdag 10 november is er een Open Dag bij nieuwe bakkerij van Patissier en Broodspecialist van Otten aan de Veldegge 43. In 1928 begon Van Otten zijn bakkerij aan de Zuiderstraat en sinds 1990 in de Dorpsstraat. Inmiddels is Van Otten gegroeid van één naar vier winkels, zijn er ruim 75 medewerkers en heeft de bakkerij zich ontwikkeld tot een modern bedrijf met producten van hoge kwaliteit.

Gepubliceerd op maandag 5 november 2018, 17:26

Mathilde Vulker uit Enter, heeft al een tijd een eigen winkeltje met Bunzlau aardewerk. Het Poolse keramiek komt van origine uit de stad Bunzlau in Neder Silezië en kenmerkend is de rijkelijke versiering en vaak blauwe kleur. Mathilde verkoopt het Bunzlau aardewerk vanuit haar winkeltje aan huis.

Gepubliceerd op vrijdag 2 november 2018, 15:16

Jaarlijks zijn er Holiday sets beschikbaar bij Skin Control, dat wil zeggen producten met flinke kortingen. Er zijn nog een aantal Holiday sets beschikbaar, dus profiteer van de actie zolang het nog kan.

Wilt u graag een afspraak maken en advies op maat? Ga naar: www.skin-control.nl of bel: 06. 10 69 22 98.
Mail: info@skin-control.nl

Skin Control
Hambergerweg 8
7468 BL Enter

Om de juiste Holiday set te kiezen helpt Skin Control u graag bij uw keuze.

Doe de Observ Huidscan, en kom achter de conditie van uw huid.

Tijdens de analyse worden foto’s

Gepubliceerd op vrijdag 2 november 2018, 13:19

Wil je alles weten over barbecueën? Het Kolenbroertje komt in het kader van de heropening van Keurslagerij Roetgering, zaterdag demonstreren wat er allemaal mogelijk is op b.v. een keramische BB.
Hij toont de nieuwste technieken, dus voor de ware BBQ liefhebber een absolute reden om een kijkje te nemen, tijdens de openingstijden van Keurslager Roetgering.

 

Pagina 1 van 6 123456