Gepubliceerd op: zaterdag 15 januari 2022, 21:03

Vanaf vandaag mochten de winkels Roetgerink Mode en Schoenen weer open. Om deze opening spectaculair te vieren profiteer je in de modewinkel van 3 halen 1 betalen. De mooiste items van ruim 450 topmerken in het echt zien, voelen en passen? Vanaf zaterdag 15 januari 2022 kunnen wij je eindelijk weer (bijna) alle service bieden en mogen we jou weer in de winkels ontvangen!

Gepubliceerd op: vrijdag 14 januari 2022, 21:29

Na de persconferentie van 14 januari blijkt dat sport zowel binnen als buiten weer mogelijk is. “Het voelt oneerlijk, maar we zijn dankbaar dat we weer open mogen”, aldus Cindy van der Spek. De afgelopen periode is gebruikt om de ruime om te sporten uit te breiden en te investeren in een nieuwe website. Dat heeft er in geresulteerd dat er nu dubbel zoveel ruimte is om te sporten.

Gepubliceerd op: donderdag 13 januari 2022, 20:34

Op de CES in Las Vegas van 5 tot 7 januari, ‘s werelds meest invloedrijke consumentenelektronica-beurs, lanceerde Coulisse, wereldwijd raambekleding-leverancier, ‘Eve MotionBlinds’.

De in samenwerking met smart home specialist Eve Systems uit München ontwikkelde slimme raambekledingsmotor, ontving de ‘Best of CES’ award van de toonaangevende tech blogs How-To Geek en iMore overweldigende aandacht van internationale tech-media en influencers, en bereikte hiermee een miljoenenpubliek.

Deze erkenning baant de weg voor consumenten wereldwijd.

Gepubliceerd op: maandag 10 januari 2022, 11:00

Jan Willem ter Harmsel

Na vijf fantastische jaren aan de Enterstraat 9a te hebben gezeten, is In Person uit haar ‘blauwe jasje’ gegroeid. Jan Willem ter Harmsel: “Wij zijn erg gehecht aan ons vertrouwde plekje en hebben het super gave nieuws dat we gaan uitbreiden op dezelfde plek, maar dan verdubbelen we onze oppervlakte. Dit door het naastgelegen pand erbij te betrekken, maken we er één blauwe hoek van aan de Enterstraat 9”.

Gepubliceerd op: vrijdag 7 januari 2022, 09:00

Sinds 1 november 2021 is Leo Sjoers gecertificeerd uitvaartspreker. Voor kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten kunt u een beroep op hem doen. Leo: "Een ieder verdient een waardig afscheid, waarbij ik u graag van dienst wil zijn. U kunt mij bereiken onder nummer, 06. 83 98 79 26".

Gepubliceerd op: woensdag 5 januari 2022, 13:48

Het nieuwe kantoor van Bureau Tax. 

Het Rijssense taxatiebureau Bureau TAX, is dinsdag verhuisd naar het nieuwe industrieterrein, de Elsmoat. Op de nieuwe locatie aan De Bree 18C, is meer ruimte om de groeiambities waar te maken. Oprichter Rob de Koe: “We waren uit ons jasje gegroeid in het pand in Rijssen. We zijn erg blij met deze nieuwe plek en de extra vierkante meters.  We hopen dan ook binnenkort enkele nieuwe collega’s te kunnen verwelkomen. Het is bovendien aangenaam werken in dit volledig duurzame pand.”

Pagina 1 van 3 123