Zaterdag en zondag vindt bij Roetgerink op het Modeplein en bij de Brasserie R-1854, het Fash–Tival plaats. Het weer is tropisch, maar Roetgerink zorgt voor verkoeling. Voor klanten is er een gratis ijsje op het Modeplein, voor kinderen staat er een springkussen en op het gezellige terras van Brasserie R-1854 klinken zomerse beats.

Op zaterdag 26 mei houden we bij EP:Enter weer de jaarlijkse witgoedmarkt.
Extra hoge kortingen op een speciale partij witgoedartikelen. Nieuwe wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, diepvriezers en andere huishoudelijke apparatuur van gerenommeerde merken die tijdens het productieproces of tijdens transport een lichte beschadiging hebben opgelopen.

LED TV’s
Dit jaar hebben we ook weer superacties met LED Tv’s en uiteraard ook modellen met een krasje of uitlopende modellen voor een zeer speciale prijs.
Er staan zo’n 60 Tv’s demonstatieklaar van o.a. merken als Samsung, Sony, Panasonic, Sonos, Heos en LG, Miele, Siemens, Zanussi, AEG, Bosch, Whirlpool enz.

Dus des

Guus Baan geeft dinsdagavond (22 mei) een lezing bij ’t Zumpke. Guus: “Het mooie weer komt eraan, de zomer staat voor de deur.
Alleen heb je jouw summer body nog niet uit de kast gehaald. Sterker nog, je hebt jouw 'winterjas' nog aan. Tijd om hard aan je summer body te werken.
Nu zonder een streng dieet, wat toch niet blijvend werkt. Diëten zijn niet leuk, je mag niks meer......Toch denk je. Nu moet het anders, de knop moet om…maar hoe"?

De lezing duur ongeveer een uur en begint om 20.00 uur.

Een keer per drie maanden wordt er op de derde donderdag van de maand door Teamfysiek in Enter, in samenwerking met Voetencentrum Wender, een voetjesspreekuur gehouden. Dit spreekuur is voor kinderen waarbij u als ouder/verzorgende, vragen heeft met betrekking tot voetenstand, looppatroon, pijn in voeten en/of benen, schoenproblematiek, etc.

Het spreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van Teamfysiek, samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender. Tijdens deze screening die circa 15 minuten duurt, wordt gezamenlijk gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld of er een indicatie is voor podotherapie en/of kinderfysiotherapie, of  dat

4 Seizoenen tuinmeubelen in Enschede is specialist in wicker tuinmeubelen en levert alles uit voorraad gratis thuis. Of je nu opzoek bent naar een comfortabele stoel, grote hoek bank of een klein setje voor erbij, wij hebben een ruime keuze in onze showroom in Enschede.

Als je tuin nog niet klaar is kun je ook reserveren en laten leveren wanneer het jouw uitkomt. Tijdens het Pinksterweekend, een gratis hoes bij aankoop van een tuinset.

Wij zijn Eerste Pinksterdag gesloten, maar Tweede Pinksterdag van 10.00-17.00 uur geopend.

Haaksbergerstraat 936 A
7548 PC Enschede
www.4seizoenentuinmeubelen.nl

Op vrijdag 18 mei van 13.00 tot 14.00 uur, is er een gezamenlijk inloopspreekuur met podotherapeut Remon Masselink en fysiotherapeut Pascal van der Meer, op het Gezondheidscentrum Dorpsplein in Enter.

U kunt op dit spreekuur terecht voor een screening en vrijblijvend advies over uw voet- of voet gerelateerde klachten. Denk hierbij ook aan knie-, heup- of lage rugklachten, of klachten die gerelateerd zijn aan sport.

Er wordt op basis van uw vraag een korte en digitale analyse van uw looppatroon gemaakt, die gezamenlijk wordt beoordeeld en met u wordt bekeken.
U kunt zich aanmelden via: 0547-381 781

Pagina 1 van 5 12345