Gepubliceerd op maandag 14 januari 2019, 21:47

Vrijdag 18 januari bestaat Pronto 7 jaar. Om dit te vieren hebben we de rest van de maand januari een leuke actie voor u.

Als u bij Pronto in het restaurant twee pasta's of pizza's komt eten, hoeft u er maar één af te rekenen. Alle combinaties pizza's en pasta’s zijn mogelijk, maar alleen van maandag tot donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur.

Niet in combinatie met andere actie 's.

We hopen er samen met u een feestje van te maken.

Pronto.

Gepubliceerd op zaterdag 12 januari 2019, 19:05

De COOP laat er geen gras over groeien. Vandaag sloot de Emté definitief de deuren en direct werd er begonnen met de opbouw van de supermarkt. Met militaire precisie begon de ombouw. Interieurbouwer  Van Keulen uit Nijverdal doet de verbouwing.

Gepubliceerd op zaterdag 12 januari 2019, 09:49

Afgelopen week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht, de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Kleilutte is in de categorie "vakantiepark middelgroot" derde geworden van Nederland. "We zijn uiteraard ontzettend blij dat onze gasten de vakantiehuizen, de voorzieningen op het park en de mooie omgeving zo weten te waarderen”.

Gepubliceerd op vrijdag 11 januari 2019, 15:27

Nog één dag en dan is het gebeurd met de Emté in Enter. Het filiaal aan de Dorpsstraat sluit zaterdag namelijk definitief de deuren. De winkel wordt daarna omgebouwd tot COOP en opent op maandag 28 januari om 08.00 uur weer.

Gepubliceerd op woensdag 9 januari 2019, 17:14

TeamFitness zoekt.....enthousiaste fanatieke mensen die in een kleine groep, het nieuwe jaar PERFECT willen beginnen. O.l.v. een fanatieke trainer 6 weken volle bak er tegenaan, om PERFECT in shape te komen, dus 3 x per week om een PERFECT resultaat te behalen.

Waarom PERFECT?
Omdat ze exact gaan proberen te meten wat PERFECT bij jou past. Met behulp van een hartslagmeting, gedurende de training, gaan ze voor iedereen de PERFECTE grens opzoeken.
Om een duidelijk resultaat te zien gaan ze een uitgebreide meting doen aan het begin en het eind van de 6 weken.

Of je nu

Gepubliceerd op zaterdag 29 december 2018, 19:40

Het einde van het jaar nadert en dus maakt Morsink Vuurwerk zich traditiegetrouw op voor een knallend en sierlijk uiteinde. De grootste vuurwerkspecialist uit Goor en omgeving, te vinden op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek, heeft ook dit jaar uitgebreide openingstijden. Morsink heeft daarnaast op 31 december een ‘happy hour’ van 16.30 tot 17.30 uur met extra aanbiedingen.

Ronald Morsink: “Iedereen is van harte welkom in onze winkel aan de Mossendamsdwarsweg 2. De showroom ziet er weer prachtig uit in combinatie met het grote aanbod en diverse buurtassortimenten maakt dat een bezoekje voor iedereen de moeite waard. Bij ons is

Pagina 1 van 2 12