De zomer loopt ten einde… Wat doen we dit najaar aan? De meeste mensen moeten een nieuwe winterjas, nieuwe schoenen, of zo’n leuke maxi-jurk. Maar is het wel veilig om te winkelen? Wilt u wel naar een grote winkelstad?  Wanneer is het veilig om te gaan winkelen voor een nieuwe najaarsgarderobe? Allemaal vragen die Roetgerink Mode en Schoenen uit Enter zich ook heeft gesteld in deze onzekere tijden van Corona.

Gezellig winkelen en heerlijk eten… Tijdens de COVID-19 pandemie is dat niet altijd en niet voor iedereen vanzelfsprekend. Paul Roetgering heeft wederom een uniek arrangement bedacht. “Wij

Op zaterdag 17 oktober organiseert TeamFitness een Ouder & Kind BootCamp voor alle kinderen vanaf groep 1 van de basisschool met hun ouder(s). Ook tieners en jongeren zijn samen met hun ouder(s) welkom om mee te doen.

We verzamelen om 10.00 uur bij Plan de Lee (op de parkeerplaats van ‘n Waarf) en vanaf daar is er een sportieve route door het mooie Reggedal! Goed te doen voor alle leeftijden, en uiteraard houden we ons aan de huidige richtlijnen.

Meedoen? Schrijf je dan HIER  in.

Als een ouder of kind lid is van TeamFitness is deelname gratis

Dare Beweegt organiseert voor mantelzorgers, zorgpersoneel én uitvaartverzorgers een gratis mindful wandeling door Enter. Initiatiefneemster Ina Mennegat doet dit aanbod tijdens de week de Vitaliteit van 21 t/m 27 september. Ina: ‘We weten allemaal hoe zwaar zorgmedewerkers het de laatste maanden hebben gehad".

Sportinstructrice Ilja van den Hurk (44) gaat begin oktober starten met sportlessen bij Perron 84 aan de Dorpsstraat. De veelzijdige lessen zijn voor iedereen goed te doen, zowel jong en oud. Het aanbod is zeer gevarieerd, Pump, Totalbody, Yoga Fit, Tabata Hitt, Fitandmind en nog veel meer…. voor iedereen is er wel iets bij dat bij hem of haar past.

Tukkers Catering is momenteel druk bezig met de voorbereidingen om een nieuwe groentezaak te starten in Enter. Deze zal gevestigd worden in het huidige pand aan de Dorpsstraat 96. “Het was al langer een wens om iets met gezonde voeding te gaan doen” aldus Richard Tukkers. “Ik heb vorig jaar een programma gevolgd met een personal trainer waarbij ook een voedingsschema werd gebruikt. Het is bijzonder om te zien wat voeding met je lichaam doet.”

Erhan Koc in zijn foodtruck

Al sedert januari van dit jaar staat Erhan Koc met zijn foodtruck op het Dorpsplein. Inmiddels kan hij zich verheugen op een flinke schare klanten die de weg weten te vinden naar zijn foodtruck. Z’n Turkse pizza’s, döner kebab, tosti’s, dürum en döner box met aardappelschijfjes zijn een ware lekkernij. Elke donderdag staat hij van 11.00 – 18.30 uur op het Dorpsplein.

Ook in de nazomer hoort lekker buiten zitten in de tuin er zeker bij. 4 Seizoenen Tuinmeubelen in Enschede, wil nog eenmaal knallen en houdt totale uitverkoop op vrijdag 18, zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 september.

Op deze dagen kunt u op vrijdag, zaterdag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur terecht en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
In de megastore in Enschede zijn extra veel showroommodellen scherp afgeprijsd. Daarnaast zijn er ook kortingen die kunnen oplopen tot 70% op een groot deel van het assortiment. De producten worden uit voorraad gratis

Pagina 1 van 3 123