Alle kinderen die gek zijn van sportvissen en jonger zijn dan 14 jaar, zijn welkom op het vis-event ZomerVISkaravaan, georganiseerd door Sportvisserij Nederland in samenwerking met  Hengelsportvereniging ’t Zumpke. Het ééndaags vis-event wordt gehouden op vrijdag 14 augustus aan de Lee.

Jan Jansen: “Op dit event is van alles te beleven, zoals natuurlijk zelf vissen onder begeleiding van professionals, het leren maken van je eigen vistuigje, het vechten met de grootste vissen op de drill-simulator en je kunt alles leren over de biologie van vissen. Dus allerlei leuke activiteiten en alle kinderen krijgen ook een goodiebag en een gratis hengel”.

Het vis-event duurt van 10.00 tot 15.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt vrij inlopen (wel vooraf aanmelden!). Tijdens het event is er voor alle kinderen gratis drinken beschikbaar, een lunchpakket moet je wel zelf meenemen.

Corona maatregelen:
Voor de evenementen is een speciaal corona draaiboek ontwikkeld, gezondheid staat voorop. Dat betekent verplicht vooraf aanmelden, er is plek voor maximaal 60 deelnemers.

Aanmelden kan door het invullen van het aanmeldingsformulier op: www.stekkie.nl of een mailtje sturen naar: hgr.rikkert@gmail.com