Ook in de nazomer hoort lekker buiten zitten in de tuin er zeker bij. 4 Seizoenen Tuinmeubelen in Enschede, wil nog eenmaal knallen en houdt totale uitverkoop op vrijdag 18, zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 september.

Op deze dagen kunt u op vrijdag, zaterdag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur terecht en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
In de megastore in Enschede zijn extra veel showroommodellen scherp afgeprijsd. Daarnaast zijn er ook kortingen die kunnen oplopen tot 70% op een groot deel van het assortiment. De producten worden uit voorraad gratis bij u thuisbezorgd.

Producten die dit jaar erg populair waren en nu weer leverbaar zijn, onder andere: De Ovalen Polywoodtafels en de Bastan plateau loungeset van hout! Items die ook in 2021 weer tot de collectie zullen behoren. Dit is de laatste kans om dit jaar de gedroomde tuinset voor een absoluut topprijs te bemachtigen!

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.4seizoenentuinmeubelen.nl of door een bezoek te brengen aan de Haaksbergerstraat 936A in Enschede.