De zomer is weer begonnen. De Welle heeft daarom weer een leuk zomerprogramma samengesteld. Voor wie zin heeft om een praatje te maken of behoefte heeft aan een ontmoeting, organiseren De Welle en de bibliotheek twee wekelijks de ‘koffie & klets’ in de bibliotheek.
Op de donderdagochtend in de even weken tussen 10.00-11.30 uur kan men binnen lopen om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie of thee te drinken.

Op zoek naar een creatieve invulling van de dag? Op dinsdag 12 juli kan men in ’t Zumpke in Enter terecht voor een workshop bloemschikken. Voor deze workshop kunnen er per keer maximaal vijftien deelnemers meedoen. Een plekje reserveren kan tot en met woensdag 6 juli en de kosten zijn € 12,50 voor een bloemstuk t.w.v. € 25,- en een kopje koffie.

Op woensdag 27 juli kun je mee met een huifkartocht.  De opstapplaats is bij de sporthal. Er kunnen maximaal twintig personen per keer mee. Opgeven kan t/m dinsdag 19 juli en de kosten zijn € 12,50 inclusief een hapje en een drankje op de huifkar.