Ook in de maand juli rijdt de Mooi Meegenomen Bus. De Mooi Meegenomen bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit zou willen en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten.  Er gaat een vrijwillige gastvrouw/heer mee als begeleiding. Er is geen medische begeleiding aanwezig.  De Mooi Meegenomen bus is een 9 personenbus. Er is één opklapbare rolstoel aanwezigen ook uw rollator kan mee.

Er zijn twee uitstapjes gepland:

Woensdag 11 juli:
De Manderveense Aardbei; ontvangst in aardbeienschuurtje, koffie/thee, sneeuwwafel met verse aardbeien en slagroom, film, vrij en rond kijken  op de boerderij. U wordt rond 13.30 uur opgehaald van huis.
De kosten zijn € 12,50

Woensdag 25 juli:
Een tocht door de omgeving, vervolgens bezoek aan Theehuys Grimberg; ontvangst met koffie/thee en appeltaart. U wordt rond 13.30 uur opgehaald van huis.
De kosten zijn € 7,50

Opgave kan bij Maatwerk Stichting De Welle: 0546-571 693 (ma- vrijdag 8.30-12.30).
Stichting De Welle heeft in de maanden juni, juli en augustus meerdere zomeractiviteiten voor senioren. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan de creatieve middag, de huifkar tocht of  het talking-dinner.

Het programma is op te vragen bij Kitty v/d Steege of Marianne Pekkeriet van Stichting De Welle (0546-571 693).