Gepubliceerd op vrijdag 19 april 2019, 13:27

Op Tweede Paasdag is er bij Averesch Campers in Rijssen weer een paasshow. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom in de showroom, om de nieuwste campers te bekijken, maar er zijn ook diverse jonge occasions vakantie klaar. Ook is het mogelijk om een camper bij Averesch te huren.

Dirk-Jan Averesch: “We krijgen mooi weer, hoogste tijd dus om de vrijheid tegemoet te rijden met een van onze huur campers. Een camper huren is zorgeloos op pad gaan met een volledig uitgeruste, perfect geprepareerde en vrijwel nieuwe camper. Ervaar de ultieme vrijheid en kies

Gepubliceerd op maandag 15 april 2019, 17:14

Vakantiepark Landal Landgoed De Elsgraven in Enter heeft een flinke moderniseringsslag ondergaan. Het centrumgebouw is van binnen compleet gestript en voorzien van energiezuinige installaties en apparatuur én een eigentijdse inrichting met een gecombineerde receptie/bar. Reductie van stroom- en gasverbruik stond bovenaan de wensenlijst. Inmiddels is het hoofdgebouw - op één cv-ketel na - niet meer afhankelijk van aardgas.

Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019, 18:45

Al bijna 30 jaar zit EP: Enter op de vertrouwde plek aan de Oude Deldenseweg. Vanaf medio mei is dat anders, dan gaat de Electronica- en witgoedspecialist, verhuizen naar de Dorpsstraat 112a. Een echte A-locatie in het centrum van Enter. De winkel is qua grootte vergelijkbaar met de oude locatie.

Gepubliceerd op vrijdag 5 april 2019, 12:55

Op zaterdag 13 april is er een Open Dag op Landal Landgoed de Elsgraven. Je bent dan van harte welkom om rond te kijken op het vernieuwde park en de vele vernieuwde faciliteiten. Tijdens de Open Dag is er o.a. een regionale markt met (h)eerlijke producten, zijn er activiteiten voor kinderen, kun je de bungalows bezichtigen.

Gepubliceerd op donderdag 4 april 2019, 20:13

Een keer per drie maanden, wordt er op de tweede donderdag van de maand, door Teamfysiek in Enter in samenwerking met Voetencentrum Wender, een voetjesspreekuur gehouden. Dit spreekuur is voor kinderen, waarbij u als ouder/verzorgende vragen heeft met betrekking tot voetenstand, looppatroon, pijn in voeten en/of benen, schoenproblematiek, etc.

Het spreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van Teamfysiek samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender. Tijdens deze screening die circa 15 minuten duurt, wordt gezamenlijk gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld of er een indicatie is voor podotherapie en/of kinderfysiotherapie  of  dat

Gepubliceerd op donderdag 4 april 2019, 14:43

Notaris René Schuurman komt donderdag 11 april om 19.30 uur in de bibliotheek Wierden vertellen over onderwerpen als erfrecht, levenstestament, het besparen op zorgkosten en wilsonbekwaamheid.

We worden niet graag geconfronteerd met onze eigen eindigheid. En toch willen we er graag zeker van zijn dat de zaken goed geregeld zijn voor onze dierbaren die achter blijven. De notaris heeft diverse middelen tot zijn beschikking om de zaken precies zo te regelen als u dat wilt.

Notaris René Schuurman komt in de bibliotheek vertellen over hoe hij kan helpen om te zorgen dat alles goed geregeld is en uw nabestaanden

Gepubliceerd op woensdag 3 april 2019, 19:24

De tijd is verzet, het is weer langer licht dus....BOOTCAMP in het bos!  Vanaf vrijdag 5 april starten we weer met Bootcamp in het bos. We verzamelen om 18.30 uur op de carpoolplaats aan de Rijssenseweg om vanaf daar het bos in te gaan.

Mocht je graag een keer mee willen doen, dan zien we je graag vrijdag op de carpoolplaats. Een proefles is altijd gratis, daarna is het mogelijk een strippenkaart te kopen.
Voor meer info en prijzen kijk: HIER

Pagina 1 van 4 1234