Gepubliceerd op: donderdag 2 december 2021, 16:04

Een keer in de drie maanden, wordt er door Teamfysiek in Enter in samenwerking met Voetencentrum Wender, een voetjesspreekuur gehouden. Dit spreekuur is voor kinderen waarbij u als ouder/verzorgende vragen heeft met betrekking tot voetenstand, looppatroon, pijn in voeten en/of benen, schoenproblematiek, etc.

Het spreekuur wordt gehouden door een kinderfysiotherapeut van Teamfysiek samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender. Tijdens deze screening die circa vijftien minuten duurt, wordt gezamenlijk gekeken naar de hulpvraag van uw kind.

Er wordt dan beoordeeld of er een indicatie is voor podotherapie en/of kinderfysiotherapie  of  dat volstaan kan worden met een advies

Gepubliceerd op: vrijdag 26 november 2021, 16:13

Heerlijke oliebollen op het Modeplein.

Het Modeplein is weer in winterse sferen gebracht en het is weer Happy Week(end) bij Roetgerink. Profiteer t/m zondag 28 november van maar liefst 25% korting op een groot aantal merken. Ze hebben de najaarscollecties van verschillende kleding- en schoenenmerken geselecteerd voor dames, heren én kinderen.

Gepubliceerd op: zondag 21 november 2021, 10:09

Burgemeester Nauta en Vincent en Antoinet Nollen

Het familie avontuur begon op 20 november 1921 toen Theo Nollen Sr. en zijn vrouw Johanna aan de Goorsestraat in Hengevelde, de deuren van hun eigen bakkerij openden. Honderd jaar later staan deze deuren nog steeds gastvrij open voor alle dorpsgenoten, omwonenden en klanten op doorreis. Aan het ambachtelijk bakproces is niks veranderd, alleen zijn er 325 hardwerkende collega’s, vijftien winkels en een grote groep zakelijke klanten bijgekomen.

Gepubliceerd op: zaterdag 20 november 2021, 11:08

Het dak van Wolters Europe.

Wie ter hoogte van Enter over de A1 rijdt ziet tussen alle panden op het industrieterrein het grote blauwe pand van Wolters Europe staan. Bij Wolters worden al bijna 30 jaar onderdelen uit EPS en EPP geproduceerd, o.a. voor automerken als, Volvo, Volkswagen en Skoda. Maar ook de visverwerkende bedrijven en bedrijven uit de farmasector weten de weg te vinden naar het bedrijf dat bijna 65 jaar geleden is opgericht. Duurzaamheid staat ook bij Wolters Europe hoog in het vaandel.

Gepubliceerd op: donderdag 18 november 2021, 09:45

Levi en Jessica Pluimers hebben dit jaar de Gouden Doos gevonden. Deze lag voor de ingang van de RK kerk. Dit was ook tevens de oplossing van de puzzel. Ook dit jaar deden er weer vele Enternaren mee met de speurtocht naar de Gouden Doos. In drie weken tijd werden op willekeurige tijden dertien aanwijzingen gegeven via de Facebook pagina en het Instagramaccount van Enters Voordeel.

Gepubliceerd op: donderdag 11 november 2021, 08:07

Vincent Nollen (l).

Bakkerij Nollen mocht zich twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland noemen. In 2019 ging de prestigieuze titel en trofee naar Hengevelde. Op 10 november 2021 wisselde de Kampioensbokaal van eigenaar na een “fotofinish”. Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk, eindigde met 519 punten voor Bakkerij Nollen met 517 punten.

Gepubliceerd op: zondag 31 oktober 2021, 12:00

Voor de achtste keer houdt Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook en Instagram, een zoektocht naar de Gouden Doos. Dit jaar hebben weer zo’n twintig Enterse ondernemers daarin een bijdrage gestopt. De komende 2,5 week verschijnen op willekeurige dagen en tijdstippen dertien aanwijzingen op de Facebook- en Instagrampagina van Enters Voordeel.

Pagina 1 van 3 123