“Tiedverdrief in Vrieje Tied” organiseert vier keer per jaar een workshop bloemschikken. Tijdens een workshop bloemschikken maakt u, onder leiding van een ervaren docente, een prachtig bloemstuk die als thema de seizoenen van het jaar hebben. Afhankelijk van het jaargetijde een paas-, zomer-, herfst- of kerstarrangement. De docente zorgt voor alle benodigde materialen en gereedschap excl. schaal. Per jaar worden er 4 workshops gegeven: donderdag van 19.00 tot 20.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur.

Geplande data 2023:

Thema Pasen: donderdag 23 en vrijdag 24 maart.
Thema Zomer: donderdag 25 en vrijdag 26 mei.
Thema Herfst: donderdag 5 en vrijdag 6 oktober.
Thema Kerst: donderdag 7 en vrijdag 8 december.

Tot uiterlijk één week voor de cursusdatum kunt u zich voor één, of indien gewenst voor alle bovengenoemde cursussen opgeven bij de cursus-coördinator: Marlies Meerman. Bij voorkeur per email: bloemschikken@tiedverdrief.nl. of 06. 22 76  54 90.
Voor meer informatie: www.tiedverdrief.nl.

Ook de andere activiteiten van Tiedverdrief in het Activiteitencentrum zijn weer gestart, zoals de fotoclub, schilderclub, quilten, koken, kantklossen, creatief bewegen en de cursus Spaans.

Verder heeft de EHBO al weer cursussen gegeven. Er kan weer gezellig worden gegeten met Eatn met Mekaa, De Klup is weer begonnen en ook Kaliber is weer gestart met de muzieklessen.

Lekker bewegen? Doe eens vrijblijvend mee met Linedancen, ouderengym en Tai Chi.

Of kom eens een kijkje nemen bij “Kom d’r effe in” van St. Evenmens, voor mensen met beginnende geheugenproblemen en hun naasten. Loop binnen en neem een kijkje bij de verschillende clubs.
U kunt ‘t Zumpke ook op Facebook vinden.