Willy Bielderman winnaar van het kruistoernooi

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van sv Enter organiseerde de kaartcommissie van de club een kaart marathontoernooi, waarbij 100 kaarters waren uitgenodigd. De start verliep enigszins stroef, doordat enkele deelnemers, zonder afmelding, verstek lieten gaan. Uiteindelijk lukte het om 92 deelnemers aan tafel te krijgen.

De dag was verder goed verzorgd, mede door ondersteuning van de jubileumcommissie van sv Enter. De stress van het begin van de morgen werd weggespeeld door het kaartplezier, en weggespoeld door de consumpties.

De eerste drie prijswinnaars waren:

  1. Willy Bielderman (9093 punten).
  2. Harry Reekers (8956 punten).
  3. Tonny Temminck (8845 punten).

Ook was er nog speciale aandacht voor twee personen binnen de kaartclub. Allereerst voor mevrouw Annie Haverkate, de oudste speler die haar 95e verjaardag vierde.

Daarna was het de beurt aan Gerard Slag, de animator en de spil van de kaartcommissie, die 40 jaar lang diverse kaartavonden en marathons voor de deelnemers heeft georganiseerd.
Namens de kaartcommissie werden hem twee klompen aangeboden, een rode en een witte in de kleuren van de sv Enter met daarop het jubileumlogo van de  club en vier troefkaarten.