Woensdag 6 februari was het dan zover. De wensen die door veel, met name Enternaren, waren gedeponeerd in de wensboom, werden ingewilligd. Eind december stond er bij elke ondernemer in het kernwinkel gebied in Enter een kerstboom(pje). Hierin konden wensen opgehangen worden. De vele kaarten leverden een breed scala aan mogelijke wensen op.

Een aantal werden door de individuele ondernemers ingewilligd. En de overgebleven wensen werden door de E.O.V. beoordeeld. Met als resultaat dat nog eens drie wensen ingevuld konden worden.

De familie Krake werd door de ingediende suggestie van Ine Lansink, verrast met een diner bon van Gasterij “het Middenplein” voor het hele gezin.
Angelique Otten werd getrakteerd, naar aanleiding van de wens van Erna Wansink, op een kleding bon van Roetgerink Mode en Schoenen.
Jeanette Brunnekreef kreeg, op aangeven van Laura Lammertink, een fiets van Smit Fietsen.

Dorothé Pinkert: “De E.O.V. kan terugkijken op een succesvolle decemberactie die zeker weer voor herhaling vatbaar is. Waarbij maar is aangegeven dat de E.O.V zich niet alleen richt op ondernemers activiteiten maar ook daadwerkelijk betrokken is bij het maatschappelijk wel en wee in Enter”.