De Week van de Amateurkunst (WAK) is van 19 t/m 26 september en bedoeld om amateurkunstbeoefenaars in het zonnetje te zetten en de resultaten van vele uren gezelligheid en hard werken te tonen. De WAK 2020 wordt mogelijk gemaakt door Kaliber Kunstenschool, Provincie Overijssel en gemeente Wierden. Gedurende de WAK zijn er op diverse plekken in Wierden en Enter activiteiten van amateurkunstenaars.

Bijvoorbeeld diverse exposities, een open huis en een voorspeel avond van de Kaliber Kunstenschool. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken, maar let op, bij de meeste activiteiten is aanmelden verplicht.

Ook Enter zal zich tonen. In Gallery Niels exposeert Niels Verbruggen een groot deel van zijn kunst. Naast de openingsdagen is iedereen ook altijd welkom om binnen te lopen, als hij in zijn atelier bezig is. Dit atelier vindt u aan de Dorpsstraat 60.

Op vrijdag 25 september is er een voorspeel avond van de Kaliber Kunstenschool i.s.m. de Muziekvereniging Enter. Deze begint om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Rijssenseweg.
Leerlingen laten in verschillende samenstellingen horen wat ze ondanks of dankzij corona, het afgelopen jaar geleerd hebben.
Reserveer uw plek via: j.hoekman@kaliberkunstenschool.nl.