Wil je in een gezellige groep wandelen en werken aan je conditie en gezondheid? Doe dan vanaf 3 mei mee aan de wandelchallenge. Deze start elke woensdag om 9.30 uur vanaf De Welle Wierden. Met name beginnende wandelaars worden van harte uitgenodigd om mee te doen. De Wandelchallenge is verbonden aan de Nationale Diabeteschallenge, maar is bedoeld voor iedereen die in een gezellige groep bezig willen zijn met z’n conditie en gezondheid.

De Wandelchallenge duurt 20 weken. Er wordt gestart met een korte afstand die elke week ietsje langer wordt. Ter afsluiting is er een feestelijke laatste wandeltocht van 5 kilometer.

Wandelen in je eigen tempo
De wandelaars worden begeleid door fysiotherapeuten, leefstijlcoaches van De Welle en wandelmaatjes van Ambulare. Zij zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.

Informatiebijeenkomst in Enter
Om belangstellenden te informeren wat ze van de Wandelchallenge kunnen verwachten, wordt in Enter een informatiebijeenkomst georganiseerd. De wordt gehouden op woensdag 26 april van 14.00-15.00 uur in de bibliotheek in Enter.

Je kunt dan ook kennismaken met de wandelbegeleider en andere deelnemers. Deelname aan de wandelchallenge kost € 25,- (20 weken wandelen inclusief koffie/thee).

Voor info mail: leefstijlcoaches@stichtingdewelle.nl of bel naar de Welle: 0546-571 693.
Je kunt ook rechtstreeks aanmelden voor de wandelgroep via: www.nationalediabeteschallenge.nl/wierden.