Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn?  Vind je het leuk om samen activiteiten te doen en je tegelijkertijd in te zetten voor een ander? Kom dan donderdag 6 oktober naar de Vrijwilligersmarkt van WierdenDoet! De toegang is gratis. Een 25-tal vrijwilligersorganisaties zullen zich tijdens de Vrijwilligersmarkt presenteren. Al deze organisaties kunnen enthousiaste vrijwilligers gebruiken en vertellen graag over wat ze jou als vrijwilliger kunnen bieden.

WierdenDoet!
Weet je nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Ook Vrijwilligerspunt staat met een marktkraam op de Vrijwilligersmarkt. Een medewerker kan direct samen met jou op zoek gaan naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

Heb je vragen over vrijwilligerswerk, laaggeletterdheid, (taal)trainingen en workshops? Ook daarvoor kun je bij het Vrijwilligerspunt terecht.

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar r.mvdbrink@stichtingdewelle.nl of contact opnemen met WierdenDoet! 0546-571 693.