Keyboard les (foto Kaliber)

Van 7 tot 13 november is het Vriendenweek bij Kaliber, en heb je de kans om je nieuwe hobby te ontdekken. De lessen zijn dan namelijk gratis te bezoeken. Je kunt kiezen uit diverse instrumenten en beeldende kunstlessen.

Er zijn tijdens de Vriendenweek maar liefst 96 open lessen in o.a. Wierden en Almelo waar je gratis aan mee mag doen. Ook is het mogelijk om te komen kijken bij een les van een vriend of vriendin.

Cursussen in Wierden
Kaliber heeft cursussen voor alle leeftijden. Je hebt keuze uit meer dan 30 instrumenten, zoals slag-, strijk-, blaas- en toetsinstrumenten. De blokfluit is het ideale instrument om te leren spelen als muzikale basis.

Houd je van een beetje actie?
Misschien is drumles dan wel geschikt. Of ga voor een klassiek instrument zoals de viool of piano en ontdek de veelzijdige klanken en ritmes van deze instrumenten. Daarnaast kun je ook je handen uit de mouwen steken bij de Kidsklas Tekenen & Schilderen.
Uiteraard kun je ook naar Almelo komen voor een uitgebreider, inclusief dans- en theaterlessen.

 Ga jij voor een nieuwe hobby? Meld je dan uiterlijk woensdag 2 november aan voor een open les van Kaliber Kunstenschool op www.kaliberkunstenschool.nl/vriendenweek.
Bellen kan ook, naar 088-48 68 700.