Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus is er weer een Agrifair Wierden aan de Sluizendijk. Op woensdag en donderdag is er zoals gewoonlijk de revue “Wierden Geet Vedan”. Een mix van Twents en Nederlands, met actuele onderwerpen en een flinke dosis humor. Dit zorgt voor een avond vol plezier voor jong en oud! Op vrijdag, vanaf 9.30 uur, tonen veehouders uit de regio u hun mooiste vee op de fokveedag.

Je kunt dan ook rondlopen op de zomermarkt, waar standhouders hun producten op hun kramen hebben uitgestald. Neem de kinderen gerust mee, die vermaken zich namelijk prima in het kinderdorp. Aansluitend op de fokveedag, strijden de zitmaaiers om de hoogste eer.

Zaterdag 20 augustus, de laatste dag van de Agrifair, is er tijd voor actie tijdens de autorodeo. Trekkers vertonen hun krachten om de sleepwagen zo ver mogelijk naar de eindstreep te krijgen.
Ook de loonwerkersspelen zullen dit jaar weer zorgen voor spektakel: welke loonwerker wint de spelen en gaat naar huis met de felbegeerde beker?

Aan het eind van de middag is er tijd voor livemuziek door Boer Bennie, onder genot van een drankje en is er het jaarlijkse vogelschieten.
Om 20.00 uur is er muziek in de tent met de band LEAD en DJ Lars.

Voor meer info kijk HIER