De beide Enterse voetbalclubs kwamen dinsdagavond in actie bij een oefenwedstrijd. sv Enter heeft haar tweede oefenwedstrijd na de winterstop winnend afgesloten. Tegen Rijssen Vooruit werd met 6-2 gewonnen. In de eerste helft kwam Enter al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Arno Slagers.

Rijssen Vooruit trok deze stand vlot gelijk naar 1-1 maar 10 minuten later kwam Enter wederom op voorsprong door een strafschop welke werd verzilverd door René Nijenhuis. Nog voor rust werd het 3-1 door Brent Geels.

Na rust kwam RV nog wel terug tot 3-2 maar Enter stelde daarna vlot orde op zaken. De gehele tweede helft was Enter veruit de bovenliggende partij. De 4-2 werd gemaakt door Tim van Otten en de 5-2 kwam wederom uit een benutte strafschop van René Nijenhuis. Het slotakkoord was wederom voor Tim van Otten die na een fraaie solo de 6-2 binnen werkte. Dit was tevens de eindstand.
Zondag hervat Enter de competitie weer. Op Sportpark Krompatte is om 14.00 uur, Hector de tegenstander.

Enter Vooruit speelde dinsdagavond een uitwedstrijd tegen Sparta Enschede (2e klasse). Beide ploegen beginnen gelijkwaardig aan de wedstrijd. In de 12e minuut komt EV op 0-1 door een kopbal uit een corner die in tweede instantie ingekopt wordt door Ron Smit.

Sparta probeert vervolgens het spel te maken, maar is te vaak onzorgvuldig. In de 27e minuut  komt EV op 0-2 als Mark Breukink een breedtepass in de achterhoede onderschept en beheerst afrond.

Een minuut later komt Sparta op 1-2 door een eigen doelpunt van Matthijs Rozemuller, die een voorzet in eigen doel werkt. Dat is tevens de ruststand.

De tweede verloopt matig. Aan beide kanten wordt het rommelig en hebben de ploegen moeite om in balbezit te blijven. EV krijgt nog drie goede mogelijkheden voor Henri Knol, Wout Velten en Ron Smit, maar zij weten het net niet te vinden. Ook Sparta kan geen potten meer breken en daardoor eindigt de wedstrijd in 1-2.
Komende zaterdag speelt EV uit tegen Go Ahead Kampen.