De Enterse Motorclub EMC, houdt op zondag  23 april haar 44e toertocht voor Veteranen en de 33e klassiekerrit voor motoren en klassieke bromfietsen. Ook deze keer zullen vele motoren en bromfietsen te bewonderen zijn. Veteranen motoren zijn motoren gebouwd voor 1940. Klassiekers zijn motoren van 25 jaar en ouder en ook dit jaar rijden er brommers mee.

De rit heeft een lengte van 100 km. Ben je eigenaar van een veteranen of klassieke motor of een klassieke bromfiets, dan kun je deelnemen aan deze toertocht die je langs de mooiste plekjes in Twente en de Salland voert.

Halverwege is er een pauze/stop. Je rijdt met een groep onder leiding van een voorrijder.  Als toeschouwer ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ‘t  Kluphoes, waar alle gelegenheid is om de motoren/bromfietsen uit vervlogen tijden te bewonderen en een praatje te maken in het clubhuis.

Inschrijven kan via de website van de EMC tot 21 april.
Inschrijfgeld:  € 10,-  De start van de klassiekers  is om 10.30 uur. De start van de veteranen is 11.00 uur en de start van de brommers om 11.45 uur.