Met EDLive zal Enter het jaar op een prachtige wijze afsluiten. EDLive betekent o.a. 60 uur non-stop muziek, live TV opnames, de grote Noaberquiz en niet te vergeten de veiling bij Café De Kröl, het kloppend hart van EDLive van 21-23 december.

Op zondag 23 december zal in elk geval de veiling centraal staan. Zo’n 40 stukken komen onder de hamer en niemand minder dan voormalig veilingmeester Rob van der Spek, zal alles in goede banen leiden en ongetwijfeld zorgen voor een hoge opbrengst, die naar het Enterse goede doel gaat.

Een deel van de veilingstukken staat inmiddels in de etalage van IJssalon De Lutte, waaronder schilderijen van Enterse kunstenaars. Maar er is meer!
Onder de hamer gaan ook wielershirts van Greg van Aevermaat, Tom Dumoulin  en Hennie Stamsnijder, een kookclinic voor 10 personen bij Tukkers, een Perzisch tapijt,  een shirt van FC Twente, een vaart met de Zomp, 10 vrijkaarten voor de Oudejaarsconference etc.

Wil je iets inbrengen voor de veiling? Neem dan contact op met Gerard Libbers (06. 13 66 16 64) of gerard.libbers@hotmail.nl