Het is Patissier en Broodspecialist van Otten weer gelukt om de lekkerste Weihnachtsstol te bakken. Afgelopen week ontvingen ze het certificaat “Weihnachtsstol met Goud bekroond” en ook werd door de vakjury de “Oliebollen met goud bekroond”. Ieder jaar rond deze tijd kunnen bakkers hun Weihnachtsstol en Oliebollen laten keuren door het Nederlands Bakkerij Centrum.

De vakjury beoordeelt de producten niet alleen op uiterlijk maar, minstens zo belangrijk, op smaak, aroma en vulling. Op al deze punten moet er hoog gescoord worden om het certificaat “Goud” te behalen.

In de afgelopen jaren wisten de bakkers van Van Otten al zeven keer eerder de hoogste score in de wacht te slepen. Toch was het dit jaar ook weer spannend. Na een bijzonder drukke periode i.v.m. verhuizing van hun bakkerij is het hen toch gelukt zichzelf te overtreffen en werden zij beloond met het certificaat “Weihnachtsstol met Goud bekroond”. Een prestatie om trots op te zijn.

En alsof dat niet genoeg is hebben zij ook met hun oliebollen het certificaat “Met Goud bekroond” gehaald. Voor de bakkers een kroon op hun werk. Voor de klanten een garantie op kwaliteit. De komende weken kunt u zelf gaan proeven bij Patissier & Broodspecialist Van Otten in Enter, Almelo, Rijssen en Wierden.