De jaarlijkse Vakantie Bijbel Week in Enter, wordt dit jaar gehouden op 25, 26, 27 en 28 augustus. Het thema dit jaar is: “Alles Andersom”. Op de donderdag is er een voorstelling van de christelijke theaterspeler Matthijs Vlaardingerbroek. In zijn interactieve voorstelling brengt hij al buiksprekend, goochelend en vertellend, de oude bijbel verhalen tot leven en neemt jong en oud mee op avontuur.

’s Ochtends van 9.30 – 11.30 uur voor groep 1 t/m 4 en ’s middags van 13.00 – 15.00 uur voor groep 5 t/m 8. Beide keren in de Gereformeerde Kerk aan de Rijssenseweg.
Vrijdag 26 augustus zijn de kinderen de hele dag welkom van 9.30 – 14.45 uur. Groep 1 t/m 4 weer in de Gereformeerde Kerk en groep 5 t/m 8 in het Dienstgebouw achter de Hervormde Kerk.

Dianne Pluimers: “We hebben een leuk ochtendprogramma met diverse onderdelen. ’s Middags voegen we de groepen samen en eten we pannenkoeken. Daarna staat er een vossenjacht op het programma. Er is begeleiding aanwezig bij elk groepje. Het is gratis en je hoeft je niet op te geven en we hopen op een grote opkomst. Neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens en buurmeisjes mee”.

Zaterdag 27 augustus wordt voor het derde jaar de familie fietstocht gehouden. Voor jong en oud, met of zonder kinderen, alleen of met een groepje, kerkelijk of niet kerkelijk, iedereen is van harte welkom.
Het startpunt is bij de Lee tussen 13.30 uur en 14.00 uur. De route is ongeveer 14 km. lang.

Op zondag 28 augustus is er een afsluitende VBW-kerkdienst in de Gereformeerde kerk, die om 9.30 uur begint en geleid wordt door Gineke Abbes. Het muzikale combo en het kinderkoor EigenwijZ zijn er ook bij.

Wat betreft de groepsindeling van de VBW: Het gaat erom in welke groep je het afgelopen schooljaar zat, tenzij je onlangs vier jaar bent geworden, dan ben je sowieso welkom.

Voor meer informatie kijk op onze Instagram of Facebookpagina; Vakantie Bijbel Week Enter.