Nieuwbouw op Berghorst 2.

Uniek Makelaars kan verheugd mededelen dat er eindelijk gebouwd gaat worden in Enter. Bij vele zoekers al bekend, zijn ze bij Uniek bezig met de nieuwbouwlocaties aan De Berghorst (fase 2) en appartementen complex “De Braandputte”, gelegen op de huidige Avia tankstation locatie aan de Rijssenseweg 8 – 8A te Enter.

De Berghorst 2:
Voor dit hoogwaardige nieuwbouwplan gaat Uniek voor drie gerenommeerde aannemers uit de regio, te weten Roosdom Tijhuis, Kondor Wessels en Bouwbedrijf Homan, de verkoop van hun nieuwbouwwoningen én/of bouwkavels begeleiden. Het aandeel van Uniek bestaat uit o.a.:

  • Roosdom Tijhuis: Zes twee-onder-één-kappers, vijf rijwoningen en één bouwvrij kavel!
  • Kondor Wessels: Eén vrijstaande woning, tien twee-onder-één-kappers en negen rijwoningen!
  • Bouwbedrijf Homan: Vier bouwkavels voor een vrijstaande woning!

Alle woningen zullen energieneutraal worden opgeleverd!
De start van de verkoopinschrijving zal (in tegenstelling tot andere berichten) geschieden vanaf maandag 19 december 2022 ten kantore van Uniek Makelaars aan de Dorpsstraat 141D te Enter.

Indien u op voorhand extra informatie wenst van een financieel adviseur, dan brengen wij u graag in contact met de medewerkers van de Rabobank en-/of Veldsink – Velten.

De Braandputte:
In hartje Enter wordt naar verwachting medio mei 2023 gestart met de bouw van appartementencomplex “De Braandputte”. Het project zal bestaan uit 17 hoogwaardige appartementen.
Door de diversiteit in grootte en indeling is het object voor iedere doelgroep interessant. Ook wordt er in dit project uitermate veel aandacht besteed aan duurzaamheid, te weten, nieuw wonen met lage woonlasten!

De verkoop is gestart en de eerste appartementen zijn al verkocht dan wel onder optie vergeven. Wanneer u meer informatie wenst over één van deze projecten? Dan verwelkomen wij u graag bij ons op kantoor of wij komen bij u thuis,

Uniek Woningmakelaars
Contactpersonen: Arno Ligtenberg en Jasper Geels.
Dorpsstraat 141/D
7468 CJ  ENTER

Tel: 0547 – 38 18 23
Mail: info@uniekmakelaars.nl
www.uniekmakelaars.nl