Bij Rabobank Rijssen-Enter staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Het Projectenfonds van de Rabobank keert daarom jaarlijks een gedeelte van de winst uit aan sociale, maatschappelijke en culturele projecten en initiatieven in haar werkgebied.

Op 4 juli zijn de cheques van de tweede ronde van het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter (ronde juni) uitgereikt. Hans Brinks, Directievoorzitter van de bank, overhandigde de cheques aan de vertegenwoordigers van de gelukkige verenigingen en stichtingen: ViaVie Welzijn, het Pius X College en Stichting Stadsmuziek Rijssen.

Aanvraag indienen
Vier keer per jaar keert Rabobank Rijssen-Enter een deel van haar winst uit via het Projectenfonds. Het is nog mogelijk om projecten voor de ‘grote ronde’ van het Projectenfonds 2019 in te dienen. Tijdens de ronde van oktober wordt een groter geldbedrag van maar liefst € 35.000,- beschikbaar gesteld.

Aanvragen die mee willen dingen in deze ronde moeten uiterlijk 1 september 2019 zijn ingediend. Kijk op www.rabobank.nl/rijssen-enter of uw vereniging, stichting of school in aanmerking komt voor een financiële bijdrage en benut deze kans!
Uw verzoek stuurt u eenvoudig online in.