Donderdag 30 januari heeft Rabobank Rijssen-Enter de cheques Projectenfonds van de ronde december 2018 uitgereikt. Rabobank keert op deze manier een gedeelte van de winst uit aan sociale, maatschappelijke en culturele projecten en initiatieven in haar werkgebied. Deze ronde is weer een bedrag van € 5.000,- uitgekeerd aan vier genomineerde verenigingen en stichtingen.

Winnaars
De heer Wessels en mevrouw Dangremond van Stichting Sportdorp Rijssen mochten een cheque van € 750,- in ontvangst nemen. Zij willen dit bedrag besteden aan de organisatie van de wandel driedaagse voor ouderen en mensen met een beperking die voor de derde keer plaatsvindt, dit jaar op 21, 22 en 23 mei 2019.

De tweede winnaar is Volleybal Vereniging Holyoke. De heren Pultrum en Strabbing kregen een cheque van € 2.000,-. Dit bedrag wordt besteed aan het plaatsen van een hekwerk rondom het beach terrein op Krompatte.

Namens de Rijssense Zwem- en Poloclub ‘De Mors’ ontvingen de heer Ter Harmsel en mevrouw Ditsel een cheque voor een bedrag van € 1.000,-. ‘De Mors’ wil met dit bedrag o.a. een onderwatercamera aanschaffen waarmee zij de zwemtechniek van haar leden wil verbeteren.

De vierde winnaar van deze ronde is E.H.B.O. Enter. Hans Brinks, directievoorzitter van Rabobank Rijssen-Enter, overhandigde een cheque van € 1.250,- aan de heren Spijker en Wissink. Met deze bijdrage kan E.H.B.O. Enter haar vrijwilligers een cursus ‘Alcohol en drugs bij evenementen’ aanbieden, waarna zij na het behalen van het certificaat op een breder vlak inzetbaar zijn.

Ronde maart 2019
Tot en met 28 februari a.s. kunnen de aanvragen voor een bijdrage uit het Projectenfonds, ronde maart, ingediend worden. In deze ronde wordt er wederom € 5.000,- verdeeld. Wil je als vereniging of stichting voor een bijdrage uit het Projectenfonds in aanmerking komen?

Voor meer info kijk HIER en dien voor 1 maart een donatieaanvraag in.