Een prachtig affiche voor de topper komende zaterdag op De Werf. Koploper Quick’20 tegen Enter Vooruit. De belangen voor beide clubs lopen nogal uiteen. Bij een gunstig resultaat kan Quick ’20 zowaar de kampioensvlag hijsen op De Werf. Enter Vooruit doet volop mee in de race om de 3e periode, en kan zich eigenlijk ook geen puntverlies permitteren. Kortom, de belangen zijn groot aan beide kanten en dat betekent ook ongetwijfeld veel publiek.

Quick ’20 leek in een hoog tempo op het kampioenschap af te stevenen, maar in de tweede competitie helft liet de ploeg toch de nodige punten liggen. Hulzense Boys pakte wel z’n punten en kwam dichterbij. Vorige week struikelde de ploeg in Hulsen echter bij PH (2-0) en haakte af voor het kampioenschap.
Ook Quick ’20 liet overigens vorige week punten liggen, het speelde thuis met 1-1 gelijk tegen laagvlieger ZAC.

Eind februari troffen beide ploegen elkaar in Oldenzaal. Enter Vooruit kon het tempo van Quick’20 een half uur volhouden en toen werd het 1-0. Quick ’20 won uiteindelijk verdiend met 4-0. Volgens de Quick ’20 supporters zou de ploeg voor de Pasen kampioen zijn…….
Of er zaterdag een kampioenschap kan worden gevierd? Enter Vooruit zal ongetwijfeld z’n huid duur verkopen en dat belooft spektakel op De Werf.

Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Baylis uit Zwolle voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
Be Quick ’28 – De Esch
Be Quick Zutphen – IJVV
Den Ham – ASC
Hulzense Boys – Sparta
Vroomshoopse Boys – PH
ZAC – WVF

De stand:

De 3e periode: