sv Enter moet het zondag op Sportpark Krompatte opnemen tegen LSV. De ploeg uit Lonneker staat op de 7e plaats met 20 punten uit 14 wedstrijden. sv Enter staat inmiddels op plek 5 met 22 punten uit eveneens 14 wedstrijden. Het is tevens de laatste wedstrijd in de 2e periode, die over 7 wedstrijden gaat. DTC’07, De Lutte en KOSC hebben de beste papieren. sv Enter en ook LSV zijn uitgeschakeld voor deze periodetitel.

Sterker nog, LSV staat onderaan in de 2e periode met slechts 2 punten uit 6 wedstrijden. Er werd gelijk gespeeld tegen Sportclub Overdinkel en UD. De laatste overwinning van LSV dateert alweer van 20 november. Afgelopen zondag verloor LSV thuis met 1-4 van koploper DTC ’07.

sv Enter deed het afgelopen zondag beter. In de uitwedstrijd tegen Sportclub Overdinkel werd het 2-4. Een dik verdiende overwinning die echter pas in de laatste 10 minuten gestalte kreeg.

Op 16 oktober troffen beide ploegen elkaar in Lonneker. sv Enter had toen geen hand water aan LSV en won overtuigend met 1-4 door doelpunten van, Mees ten Broeke, Brent Geels, Rick Kamphuis en Wout Brinks.

Scheidsrechter De Graaf fluit om 14.00 uur voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
Sportlust Vroomshoop – Almelo
UD – KOSC
Manderveen – Borne
La Première – Sportclub Overdinkel
DTC ’07 – De Lutte

De stand in de 2e periode:

De stand: