Het is een feit, de allereerste hondenspeciaalzaak van Nederland opent haar deuren. The Dutch Dog is gevestigd op een schitterende locatie, midden in het centrum Enter. Na maanden van verbouwen en voorbereiden, kunnen de eerste klanten vanaf maandag 4 juli worden verwelkomd door het enthousiaste personeel.

Speciaal voor honden:
De winkel is speciaal opgericht voor honden en hun baasjes. Werkelijk alles op het gebied van hondenverzorging en -voeding is in de gloednieuwe winkel te verkrijgen. Er zit zelfs een Dogwash in. Completer kan niet.

De winkel wordt gerund door Nienke Borkent. Nienke: “Bij ons kunnen hondeneigenaren terecht voor gedegen advies en de allerbeste producten. Ik kijk ernaar uit alle honden in de omgeving, samen met hun baasjes, te mogen begroeten. Wij merken dat er steeds meer vraag is naar gespecialiseerde producten, en in veel gevallen willen mensen toch liever een goed advies, voordat ze een product aanschaffen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in hondenproducten en trachten we de beste te worden op dit gebied.”

De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 t/m 17.00 uur.
Voor meer informatie zie de website: www.thedutchdog.nl