Tafelboertje heeft enorm aanbod eiken tafelbladen.

Toen eigenaar Jos Kuipers uit Enter, zelf een eettafel nodig had en op zoek was naar een eikentafel, waren er genoeg te vinden, maar allemaal buiten zijn budget. “Dat moet goedkoper kunnen”, dacht Jos. En dat klopt! Inmiddels is Tafelboertje een landelijk bekende aanbieder van eikenhouten tafels, voor een schappelijke prijs. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met verschillende eetkamerstoelen, om zo het complete plaatje te kunnen aanbieden.

Van vorm tafel, poot tot de afwerking, bij Tafelboertje kan je zelf je eigen eetkamertafel samenstellen. Behandelde tafels kunnen binnen twee weken worden bezorgd, maar zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Jos: “Tafelboertje staat voor nuchterheid, service en kwaliteit voor een schappelijke prijs. Dat is waarvoor klanten vanuit heel Nederland de weg naar Goor weten te vinden”.

Nog geen kijkje genomen bij Tafelboertje? Iedere dinsdagavond (18.00 – 20.30 uur), zaterdag (09.00 – 15.00 uur) en iedere laatste zondag van de maand zijn ze geopend. Ook kan je een kijkje nemen op de website: www.tafelboertje.nl

Speciaal voor het 1-jarig jubileum heeft Tafelboertje een speciale actie. Wie in september, oktober of november een tafel bij Tafelboertje koopt, maakt kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

Kijk op: www.tafelboertje.nl