sv Enter kan zich komende zondag herstellen van het teleurstellende gelijke spel tegen SDOL. Afgelopen zondag bleef de stand steken op 1-1 tegen de ploeg uit Luttenberg, die in de slotminuten alsnog voorbij kwamen. Vanaf maandag stonden echter alle ogen op Krompatte weer gericht op de volgende tegenstander en dat is Hoonhorst.

Afgelopen zondag verloor Hoonhorst z’n eerste wedstrijd in Lettele. Het werd 1-0 voor de gastheren. Volgens de website speelde Hoonhorst een prima wedstrijd en was het zogenaamd een nederlaag met perspectief.

De laatste ontmoeting van beide clubs is bijna een jaar geleden ook in Hoonhorst. Op 4 oktober 2020, net voor het beëindigen van de competitie, won sv Enter met 1-4 in een wedstrijd zonder publiek maar wel met live beelden in de huiskamer.

Trainer Gerard Bos zit komende zondag weer iets ruimer in z’n spelersjas, een aantal jongens komen terug van een blessure.

Er wordt om 14.00 uur afgetrapt op sportpark De Potkamp en de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Hofman uit Holten. Zondag kun je met de bus mee naar Hoonhorst. Vertrek 12.00 uur vanaf Krompatte. Aanmelden bij Jeroen van Otten.

De overige wedstrijden:
FC Ulu Spor -Broekland
sv Zwolle – DAVO
SDOL – Nieuw Heeten
Sp. Vroomshoop – Heeten
Raalte – Holten
Haarle – Lettele 6-1

De stand: