De competitiewedstrijd Holten – sv Enter is een dag naar voren gehaald. Dat betekent dat er zaterdagmiddag om 17.00 uur wordt afgetrapt op sportpark Meermanskamp in Holten.

Holten is deze competitie nog ongeslagen en staat 2e op de ranglijst met 3 punten minder als ABS , maar ook met een wedstrijd minder gespeeld. In de 6 gespeelde wedstrijden scoorde de ploeg maar liefst 28 keer (uitschieter tegen DAVO met 12-2) en kreeg nog maar 8 goals tegen. Gijs Martens is de gevierde man bij Holten, hij schoot er al 9 in.

sv Enter bewaart overigens slechte herinneringen aan de laatste ontmoeting tegen Holten, want vorig seizoen werd maar liefst met 5-0 verloren.
Vorige week moest sv Enter ook een nederlaag incasseren bij Haarle. Niet omdat Haarle zoveel beter was, maar de ploeg had het geluk dat een counter diep in de tweede helft een doelpunt opleverde.
Puntverlies kan sv Enter zich zaterdag eigenlijk niet permitteren, het puntenverschil met de ondersten is weliswaar groot, maar de ploeg komt dan wel in het rechterrijtje.

Om 17.00 uur fluit scheidsrechter Brussen uit Doetinchem voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
Heeten – FC Ulu Spor
Hoonhorst – Broekland
Nieuw Heeten – ABS
SDOL – Haarle
Zwolle – Lettele

De stand: