sv Enter won zondagmiddag de belangrijke uitwedstrijd tegen Sportclub Overdinkel. In het grensdorp stapte sv Enter met een verdiende 2-4 overwinning van het veld. Belangrijke punten, want sv Enter stijgt daardoor twee plaatsen op de ranglijst en neemt afstand van het rechterrijtje. Bij rust was de stand 1-1.

Sportclub Overdinkel kwam in de 13e minuut op 1-0, na een terecht geven strafschop. Dion Groener schoot vanaf de stip feilloos raak en liet sv Enter keeper Mike Brinks kansloos.
sv Enter nam daarna het initiatief, creëerde kansen, maar de scherpte ontbrak toch voor de goal. Jorn Hodes schiet op de lat en daar blijft het in eerste instantie bij.
Vlak voor rust valt dan toch de gelijkmaker. Het is Tim van Otten die de bal vanaf de achterlijn teruglegt op Mees ten Broeke, die vervolgens fraai de gelijkmaker op het scorebord zet, 1-1.

Na de thee blijft Thomas Braam achter in de kleedkamer en maakt plaats voor Nick Derksen.
sv Enter is in het tweede helft duidelijk de betere ploeg. Het team van trainer Gerard Bos combineert goed, krijgt kansen en houdt achterin de gelederen gesloten.

Toch komt Sportclub Overdinkel, tegen de verhouding in, zo’n 10 minuten voor het eind op 2-1. Een slippertje in de defensie van sv Enter en Hidde Kalter scoort namens de thuisploeg de 2-1.

sv Enter geeft daarna gas en kan binnen 5 minuten de achterstand repareren. Het is Mees ten Broeke die uit een vrije trap net buiten de 16 meter, prachtig de gelijkmaker in de bovenhoek krult, 2-2.
sv Enter ruikt dat er meer te halen is en niet veel later is het de ingevallen Thomas Roetgering die de 2-3 scoort.

In de slotminuten gooit Sportclub Overdinkel alles naar voren, inclusief de keeper. sv Enter kan echter profiteren van de ruimte achterin en het is de eveneens ingevallen Wout Brinks die de wedstrijd definitief beslist, 2-4.
Een verdiende overwinning die met name tot stand kwam op basis van het goede spel in de tweede helft.
Volgende week zondag speelt sv Enter thuis tegen LSV.

De overige uitslagen:
Borne – La Première 0-1
KOSC – Manderveen 1-0
Almelo – UD Weerselo 0-1
De Lutte – Sp. Vroomshoop 4-0
LSV – DTC ’07 1-4