Tim van Otten scoorde de 0-2.

sv Enter voldeed zondagmiddag op sportpark Stockakker aan z’n sportieve verplichtingen. Het won in De Lutte met 1-3 van de plaatselijke club. De Lutte was bepaald niet blij met de nederlaag, temeer ze nu de na-competitie beginnen met een uitwedstrijd tegen de nr. 10 van 3A. sv Enter, en met name de scheidende trainer Gerard Bos, waren blij. De trainer die volgend seizoen met Hoeve in de 5e klasse begint, kon met opgeheven hoofd van het veld.

De gastheren begonnen overigens sterk aan de wedstrijd. sv Enter kwam in het eerste kwartier nauwelijks over de middenlijn. Tegenhouden was het credo en dat lukte goed.
In de 17e minuut kwam sv Enter tegen de spelverhouding in ook nog eens op 0-1. Het is Arno Slagers, die na een afgeslagen vrije trap, de bal in een mêlee van spelers binnen schiet. De eerste kans en direct raak.

De Lutte zocht daarna direct weer de aanval, speelde verzorgd voetbal en kreeg ook kansen. In de 30e minuut een 100% kans, maar het is Mike Brinks, hij keepte foutloos, die met een reflex de nul vasthoudt.
sv Enter blijft loeren op de counter en ook die zijn niet ongevaarlijk. Integendeel, in de 40e minuut maakt Tim van Otten de 0-2, na goed aangeven van Thomas Roetgering. Het is tevens de ruststand.

Na de thee blijft Stan Stegeman achter in de kleedkamer en Bjorn Hodes komt in het veld.
Het is opnieuw De Lutte met het meeste balbezit, maar sv Enter scoort. Na een aanval over de rechterkant schiet Brent Geels met links de bal hoog tegen de touwen, 0-3.
sv Enter laat zien dat het uiterst effectief is in de afronding, drie kansen en ook drie goals.

In de 56e minuut is het echter de beurt aan De Lutte die de 1-3 scoren. Sjoerd Grobbink gaat naar de kant en Wout Brinks (hij kreeg direct al een 100% kans) komt in de ploeg. Niet veel later komt Jaap Rutgers in de ploeg voor de moegestreden Thomas Roetgering.

De Lutte dringt in de slotfase nog wel aan, maar sv Enter geeft niets meer weg en pakt de drie punten.
DTC ’07 wordt kampioen, na de overwinning op La Première. UD, KOSC en De Lutte gaan strijden voor promotie in de na-competitie.

De overige uitslagen:
KOSC – Borne 3-0
Almelo – Sp. Overdinkel 1-2
DTC ’07 – La Première 6-0
LSV – UD 0-2
Sp. Vroomshoop – Manderveen afgelast.