sv Enter speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Reünie. De club uit Borculo komt uit in de 4e klasse van het zondagvoetbal en wordt getraind door Bert van Losser (volgend seizoen Rietmolen). De wedstrijd was nog maar amper een minuut oud, toen de gasten al 0-1 scoorden. sv Enter was niet echt onder de indruk van de snelle achterstand, pakte de draad weer goed op en zocht met verzorgd voetbal de aanval. In de 30e minuut werd het 1-1.

Bas van Schooten ging door het hart van de Reünie defensie, zag op het juiste moment de vrijstaande Tim van Otten, die bekwaam het net vond, 1-1 en tevens de ruststand.

Na de thee zakte het niveau van de wedstrijd verder weg. Toch kwam sv Enter op 2-1 door invaller Jorn Hodes. Met een uiterst fraai lob passeerde hij de keeper van Reünie, die net iets te ver voor zijn doel stond. Na 90 minuten bleek dit ook de winnende treffer, eindstand 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 5 februari. sv Enter speelt dan weer voor de competitie en tegenstander in Ootmarsum is dan KOSC.