De opluchting was groot aan de zijde van sv Enter. Na een serie van nederlagen pakte de ploeg zondagmiddag eindelijk de winst. Het werd in een zwaarbevochten strijd 1-2 in Bentelo en dat was dik verdiend. De ploeg is nog lang niet uit de problemen, maar kan eindelijk weer drie punten toevoegen aan het totaal.

sv Enter begon sterk en aanvallend aan de wedstrijd. Bentelo werd vastgezet op de eigen helft en sv Enter kreeg legio kansen in de beginfase.
De ploeg kwam dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong door een prachtig doelpunt,  na een evenzo mooie aanval. Nick Derksen was doeltreffend.
Daarna werd de wedstrijd toch harder en na een stevige botsing moet Bent Wolters met een brancard van het veld.

sv Enter bleef echter de bovenliggende partij, kreeg kansen maar verzuimde aanvankelijk de trekker over te halen. Tot overmaat van ramp moest Jules Wegdam met een hamstring blessure naar de kant.
sv Enter kreeg echter loon naar werken want het was René Nijenhuis die zijn ploeg op 0-2 zette.

De gasten leken met deze voorsprong te gaan rusten, maar vlak voor het laatste fluitsignaal in de eerste helft was het de centrale verdediger van Bentelo die op slag van rust de stand naar 1-2 tilde met een geweldige afstandsschot.

Na de thee een zelfde spelbeeld, sv Enter de betere ploeg met de beste kansen, en Bentelo loerend op de counter. sv Enter knokt verbeten, speelt op het scherp van de snede en ziet gaandeweg dat Bentelo minder fel speelt en ook niet echt meer gevaarlijk wordt. De beste kansen zijn voor sv Enter, maar niemand haalt de trekker over en daardoor blijft de strijd spannend tot de laatste minuut.

sv Enter gooit in de laatste vijf minuten de wedstrijd in het slot, geeft niets meer weg en na 90 minuten is de eindstand 1-2.
Komende donderdag speelt sv Enter uit tegen TVO.