Bjorn Hodes maakte de 3-0.

sv Enter heeft ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Tegen De Tubanters 1897 werd het een 4-0 zege, na een 2-0 ruststand. In het eerste kwartier konden de gasten uit Enschede het tempo nog wel aardig bijbenen en kregen ook een aantal goede kansen. Naarmate de wedstrijd vorderde was sv Enter superieur, en won uiteindelijk ook dik verdiend.

In de 20e minuut kwam sv Enter door Collin Oremus op 1-0. Een schot van zo’n 18 meter vloog over de keeper die te ver voor zijn doel stond. In de 34e minuut is het Tim van Otten die een voorzet vanaf de linkerkant fraai en onhoudbaar binnen kop, 2-0. Rust.

Na de thee komen Joost Olthof, Mart Geels, Tim Slaghekke en Remon Oremus binnen de lijnen. Ook in het tweede deel blijft sv Enter veruit de beste ploeg. De Tubanters 1897 beperken zich tot het tegenhouden van de bal en houden elf man op de eigen helft.
Bjorn Hodes zorgt in de 73 minuut voor de 3-0 en het slotakkoord is voor Tim van Otten die, alleen voor de keeper, de zenuwen de baas blijft en de eindstand bepaalt op 4-0.

Op dinsdag 20 september speelt sv Enter de laatste bekerwedstrijd van de poulefase. In de uitwedstrijd is Sp. Neede de tegenstander en er wordt om 20.00 uur afgetrapt.