Arno Slagers wacht af.

sv Enter heeft de bekerwedstrijd tegen 3e klasser Saasveldia gewonnen. Op Sportpark Krompatte werd het in een aantrekkelijk duel uiteindelijk 3-1. Een overwinning die overigens pas in de slotfase tot stand kwam en toen Saasveldia nog met tien man op het veld stond. De zege was overigens wel dik verdiend, de thuisploeg was in de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar verzuimde om tijdig afstand te nemen.

In de 22e minuut kwam sv Enter op 1-0 door een doelpunt van Tim van Otten. De voorsprong stond niet lang op het scorebord, want in de 24e minuut kwam de ploeg uit Saasveld al weer langszij, na een moment van onoplettendheid in de defensie van sv Enter, 1-1. Het is tevens de ruststand.

Na de thee een aantal nieuwe spelers binnen de lijnen bij beide ploegen. sv Enter blijft echter de betere ploeg, krijgt unieke kansen (bal op de kruising van Brent Geels), maar het is de doelman van Saasveldia die uitgroeit tot beste man van de wedstrijd.

In de 73e minuut een opstootje, als een speler van Saasveldia een onbesuisde actie maakt en voortijdig met rood kan douchen. Trainer Gerard Bos brengt René Nijenhuis en Justin Alink nog in de ploeg. Niet lang daarna is het Tim van Otten die de 2-1 maakt en Bent Wolters bepaalt de eindstand vlak voor het eind uiteindelijk op 3-1.

Na afloop nemen René Nijenhuis en Justin Alink nogmaals afscheid van de hoofdmacht van sv Enter en zijn er warme woorden en cadeaus namens het bestuur van de 100-jarige club.