Een mooi affiche, als zondag sv Enter op bezoek gaat bij Hector. De Goorse ploeg bivakkeerde aan het einde van 2018 nog in de onderste regionen, maar is na de winterstop bezig aan een fraaie opmars. De ploeg van trainer Mark Dijkstra staat net onder sv Enter, met een punt, maar ook een wedstrijd minder. Dat betekent dat de belangen zondag groot zijn en wie wint goede zaken doet op de ranglijst.

Op 20 januari, de eerste wedstrijd na de winterstop, troffen beide ploegen elkaar op Krompatte. Eindstand 1-1 en een doelpunt van Mart Geels. Hector pakte daarna de nodige punten en heeft inmiddels afstand genomen van de gevarenzone. Vorige week verloor Hector in de slotfase thuis van Markelo (0-1) en speelde een groot deel van de wedstrijd met 10 man vanwege rood voor Dennis ter Elst (2 x geel).

sv Enter deed het beduidend beter en knoopte het zwakke Nieuw Heeten aan de zegekar. De ploeg moest ruim drie maanden wachten op een zege, maar door deze driepunter heeft ook sv Enter afstand genomen van de onderste plaatsen.

Trainer Rob Roelofs was blij met de 3 punten en het vertoonde spel: “We hebben vorige week nauwelijks wat weggegeven, Nieuw Heeten geen kans gegund en zelf waren we effectief in de afwerking. Dat moeten we ook tegen Hector laten zien. We zijn weer compleet, Thomas Braamt sluit weer aan, Arno Slagers is terug na een blessure”.

Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op Het Doesgoor en de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Van Veen.

De overige wedstrijden:
Diepenveen – DAVO
ABS – GFC
De Gazelle – Lettele
Markelo – Broekland
Nieuw Heeten – Haarle
Raalte – Holten

De stand: