sv Enter moet het zondag opnemen tegen De Gazelle. Het betreft hier de return van wedstrijddag 1. sv Enter won op 23 september de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-0.

De Gazelle (de club bestaat al ruim 110 jaar), heeft moeite om de punten te vergaren. De ploeg staat op de één na laatste plaats en heeft alleen Raalte nog onder zich. In de laatste 9 wedstrijden pakte De Gazelle slecht één overwinning.
Op 25 november won het in Deventer met 3-1 van Hector. Scoren is ook het probleem van de club, in 13 wedstrijden maakte de ploeg 8 goals en kreeg er 26 om de oren.

sv Enter vinden we terug in de middenmoot. Vorige week pakte de ploeg verdiend een punt tegen koploper Markelo (1-1). Zondag liggen de kaarten echter toch wat anders, want De Gazelle zal tot het uiterste gaan om een goed resultaat te halen.

Rob Roelofs: “Het is een cruciaal duel. Kunnen we na afloop naar boven kijken, of komt de streep onderin weer in zicht. We missen wel een paar spelers, maar als aanvulling zitten er aantal A-spelers op de bank”.

De wedstrijd op de Rielerenk begint om 14.00 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Rakers uit Denekamp.

De overige wedstrijden:
ABS – Diepenveen
Hector – Broekland
Haarle – GFC
Lettele – Holten
Markelo – DAVO
Nieuw Heeten – Raalte

De stand: