Komende zondag staat er weer een thuiswedstrijd voor sv Enter op het programma. Tegenstander op Krompatte is Sp. Vroomshoop. Voor sv Enter een mooie tegenstander om zich te revancheren voor de 3-1 nederlaag van afgelopen zondag tegen UD. Door deze nederlaag is sv Enter ook uitgeschakeld voor de 1e periode, die gaat over acht wedstrijden. DTC ’07 heeft de beste papieren, maar ook een aantal ploegen daaronder maken, afhankelijk van de uitslagen, nog kans.

sv Enter is door de nederlaag beland aan de onderkant van het linker rijtje, maar de verschillen zijn klein. Een overwinning kan de ploeg zo weer terug brengen in de top 3.

In februari van dit jaar troffen beide ploegen elkaar op Krompatte. Het werd toen een doelpuntenrijke wedstrijd en sv Enter won met 5-4! Tim van Otten 2x, Sjoerd Grobbink 2x en in de 97e minuut Arno Slagers met de winnende treffer.

Sp. Vroomshoop verloor afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Sp. Overdinkel met 0-2. Daardoor is de ploeg in degradatienood gekomen en staat op 10e plaats met 6 punten uit 7 wedstrijden. Het doelsaldo is -13.

Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Beunk uit Lichtenvoorde voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
La Première – UD
Sp. Overdinkel – DTC ‘07
Borne – De Lutte
KOSC – Almelo
LSV – Manderveen

De stand: