De weersvooruitzichten zijn voor zondag ideaal en dat betekent dat er gevoetbald wordt op Krompatte. Tegenstander van sv Enter is de plaatselijke club uit Lettele (onder de rook van Deventer). De ploeg staat 3e op de ranglijst op slechts 3 punten van koploper Markelo en ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Kortom, er valt voor Lettele wat te halen in Enter.

Lettele is gestaag opgeklommen naar de top3 van de 4e klasse G. De laatste wedstrijd (3 februari) won Lettele, de lastige uitwedstrijd bij Broekland (1-3).
De eerste confrontatie tussen beide ploegen werd gewonnen door Lettele. In de tweede wedstrijd van de competitie ging sv Enter met 3-0 onderuit in Lettele.

sv Enter vinden we terug in de middenmoot. Uit de laatste drie wedstrijden pakte de ploeg van Rob Roelofs slechts 2 punten en dat past niet bij de ambities van het team.
Hoog tijd om weer eens de volle winst te halen en dat realiseert zich ook trainer Rob Roelofs, die zondag een aantal spelers mist door blessures en vakantie.

Rob: “Het zal een lastige pot worden, Lettele heeft een goede ploeg. De oefenwedstrijden die we hebben gespeeld in de afgelopen weken waren prima, die lijn moeten we zondag doortrekken”.

De wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Floors uit Neede en hij fluit om 14.00 uur voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
Broekland – Haarle
Raalte – Hector
GFC – De Gazelle
DAVO – ABS
Diepenveen – Markelo
Holten – Nieuw Heeten

De stand: