Na een weekeinde zonder voetbal, moet sv Enter het zondag opnemen tegen FC Ulu Spor. De ploeg uit Zwolle is drager van de rode lantaarn en pakte dit seizoen nog geen enkel punt. Het doelsaldo is dan ook veelzeggend: 8-59. In de laatste wedstrijd ging FC Ulu Spor, met maar liefst 14-0 onderuit bij kampioenskandidaat Holten.

Kortom, er moet wat te halen zijn voor sv Enter op Krompatte. Holten en ABS staan op grote voorsprong, maar de verschillen in de subtop zijn betrekkelijk klein. De strijd om een periode titel lijkt dan ook het hoogst haalbare dit seizoen.
De laatste nederlaag dateert van 15 december, toen verloor sv Enter met 3-1 bij ABS. Daarna prima resultaten tegen DAVO (0-4) en thuis tegen Lettele (2-0).

In de uitwedstrijd in Zwolle won sv Enter met 0-4. Sv Enter kende toen een moeizame eerste helft, maar in het tweede deel stelde sv Enter orde op zaken en won afgetekend.
Trainer Rob Roelofs kan tegen FC Ulu Spor nog geen beroep doen op een aantal langdurige geblesseerde en een geschorste speler.
Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Rakers uit Denekamp voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
ABS – DAVO
Haarle – SDOL
Holten – sv Zwolle
Lettele – Heeten
Nieuw Heeten – Broekland

De stand: