Op papier een pittige tegenstander voor sv Enter komende zondag. De nr. 4 op de ranglijst, Haarle. De ploeg lijkt weliswaar kansloos voor de titel in de 4e klasse, maar is wel in de race voor de 3e periode titel. Voor zowel Haarle als sv Enter staat er zondag dus wat op het spel en gezien de voorgaande edities kon dit wel eens een spannende pot voetbal worden.

Daarbij is Haarle bezig aan een goede reeks. Uit de afgelopen vijf wedstrijden pakte de ploeg 13 punten. Vorige week zondag won Haarle met 4-1 van Sp. Vroomshoop.

Over de derby Holten – sv Enter is inmiddels voldoende gezegd en geschreven. Feit is dat Holten zondag opnieuw een lastige klus heeft, de Sallandse derby uit tegen Heeten. Een ouderwetse burenruzie, waar Holten nog e.e.a. heeft goed te maken. Thuis verloor Holten immers in februari met 0-1! Ook Heeten is verwikkeld in de strijd om de 3e periode en zal voor de winst gaan.

In oktober won sv Enter betrekkelijk eenvoudig van Haarle, het werd toen 0-3 en sv Enter werd toen “geholpen” door een rode kaart van een Haarle speler.

Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Rik Wiegerink voor de aftrap.

De overige wedstrijden:

Broekland – Raalte (7 mei)
Heeten – Holten
Nieuw Heeten – SDOL
Sp. Vroomshoop – FC Ulu Spor
Zwolle – Hoonhorst
DAVO – Lettele