sv Enter treft zondag op Krompatte koploper Markelo. Op 18 november speelden beide ploegen ook tegen elkaar. Sv Enter won toen enigszins verrassend met 3-4. Voor Markelo betekende dit tevens de laatste wedstrijd die ze hebben verloren in deze competitie!

Kortom, Markelo is na deze thuisnederlaag begonnen aan een goede reeks. In de vier wedstrijden die volgden pakte Markelo 10 punten met een doelsaldo van 13-3. De cijfers zeggen voldoende en Markelo zal er ongetwijfeld op gebrand zijn om zondag de koppositie te versterken.

Ook voor sv Enter staat er het nodige op het spel. De laatste overwinning dateert van 2 december, toen er thuis met 1-0 werd gewonnen van Broekland. Een overwinning betekent aanhaken bij de subtop, bij een nederlaag beland de ploeg in de kleurloze middenmoot, en zal men zelfs weer naar beneden moeten kijken.
Afgelopen seizoen won sv Enter op Krompatte met maar liefst 5-0 van Markelo. Dat betekende o.a. dat daardoor rechtstreeks degradatie werd ontlopen. Dit keer liggen de kaarten anders……………..

Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Ebbers voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
DAVO – Hector – afgelast
GFC – Raalte – afgelast
Holten – ABS
Broekland – Lettele
Diepenveen – Nieuw Heeten
Haarle – De Gazelle

De stand: