De 0-1 van Beekbergen in de maak.

Het seizoen is voor sv Enter definitief ten einde. Door een 0-2 nederlaag tegen Beekbergen is er geen vervolg meer in de na-competitie. De Veluwse club was over 90 minuten niet echt beter dan sv Enter, maar had aan een paar kansen voldoende om te scoren. Daarnaast gaf Beekbergen verdedigend nauwelijks wat weg en waren er bij sv Enter te veel spelers die onder hun niveau speelden.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. sv Enter had weliswaar het meeste balbezit, speelde ook op de helft van de tegenstander, maar dat leverde geen kansen op.

In de 12e minuut komen de gasten dan ook vrij onverwacht op voorsprong. Een vrije trap van Beekbergen komt bij de tweede paal en de verdediging van sv Enter aarzelt. Het is Kas Mulder die namens de gasten de ploeg op 0-1 zet.

Een forse streep door de rekening van sv Enter. De ploeg speelt met te weinig overtuiging, het tempo is te laag en Beekbergen geeft met name achterin nauwelijks ruimte weg en heeft daarbij ook nog eens een doelman die een sterke wedstrijd keept.

In de 29e minuut een aanval door het hart van de sv Enter en de spits van Beekbergen kan alleen door een overtreding worden gestopt. Na enig overleg met de grensrechter wijst de scheids naar de stip. Het is Timme de Ru die zijn ploeg binnen een half uur op 0-2 zet. Het is tevens de ruststand.

Na de rust blijft Thomas Braam achter in de kleedkamer en Arno Slagers komt binnen de lijnen. sv Enter zet een tandje bij, speelt vol op de aanval en in de 52e minuut is René Nijenhuis kansrijk, maar zijn schot gaat net over.

Trainer Gerard Bos brengt Bent Wolters, Stan Stegeman en Nieck Slaghekke in de ploeg voor Justin Alink, Jorn Hodes en Nick Derksen. sv Enter is echter aanvallend onmachtig en stuit telkens op de compacte defensie van Beekbergen. De gasten blijven relatief makkelijk overeind en na ruim 90 minuten is de na-competitie voor sv Enter ten einde.