Jorn Hodes scoorde twee keer. 

sv Enter heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen zaterdag 4e klasser en fusieclub sv Rijssen, gewonnen. Op een waterkoud sportpark ’t Opbroek werd het na 90 minuten 1-3. Gezien het spelbeeld had de uitslag nog wel hoger kunnen uitvallen, sv Enter had in de gehele wedstrijd een groot veldoverwicht, maar wist die toch onvoldoende in doelpunten uit te drukken.

Na ruim 20 minuten kwam sv Enter op 0-1. Het was Jorn Hodes, zoon van sv Rijssen trainer Bjorn Hodes, die geheel vrijstaand de 0-1 binnen kopte. Tien minuten later verdubbelde sv Enter de score. Het was Tim van Otten die de ruststand bepaalde op 0-2.

In de tweede helft aanvankelijk een zelfde spelbeeld. sv Enter met het meeste balbezit en het was opnieuw Jorn Hodes die scoorde. In een kleine ruimte speelde hij zicht goed vrij en dat betekende 0-3.

sv Enter nam daarna wat gas terug en liet de tegenpartij meer in het spel komen. Die scoorden de 1-3 en dat was tevens de eindstand.
Komende dinsdag speelt sv Enter thuis tegen 4e klasser Reunie uit Borculo. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt op Krompatte.