sv Enter won donderdagavond op overtuigende wijze de oefenwedstrijd tegen TVO. De ploeg uit Beckum (3e klasse zondag) keek na ruim 10 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was het Arno Slagers die het openingsdoelpunt scoorde en niet veel later verdubbelde Mart Geels de score, 2-0. TVO was met name in de counter gevaarlijk en scoorde in de 23e minuut de 2-1. Een snelle aanval over echts werd ook uiterst fraai afgerond.

Daarna dicteerde sv Enter het spel. De ploeg speelde gevarieerd, zocht vaak direct de snelle en bewegelijke spitsen. Mart Geels scoorde na bijna een half uur zijn tweede treffer ondanks de nodige protesten van de TVO staf. Scheidsrechter Eric Braamhaar was echter onvermurwbaar en kende het doelpunt toe, 3-1. Nog voor de rust maakte Mart Geels de 4-1 en dat betekende een loepzuivere hattrick. Rust.

Na de onderbreking een zelfde beeld. TVO kwam echter wel terug tot 4-2. Een overtreding van Remon Oremus betekende een strafschop en die werd verzilverd.

Het spel golfde daarna op en neer en aan beide kanten waren er kansen. Nieck Slaghekke scoorde uiteindelijk de 5-2. Een mooie aanval over de rechterkant, Tim van Otten die de bal laag voor geeft en Nieck die trefzeker is voor de goal. De 5-2 was tevens de eindstand.
Komende zondag speelt sv Enter de laatste bekerwedstrijd. Op Krompatte zijn De Tukkers de tegenstander en er wordt om 14.00 uur afgetrapt.