Door een nipte 1-0 overwinning op LSV heeft sv Enter de stap gezet naar de subtop. De verschillen zijn klein in de top 5 en dat geeft ook weer zicht op de top 3. DTC ’07 ging zondagmiddag aan de haal met de 2e periode. (de 1e periode ging naar UD). De overwinning op LSV kwam overigens laat tot stand want pas in de 86e minuut scoorde Mees ten Broeke, hij speelde een ijzersterke wedstrijd, de 1-0. Het was voldoende voor drie punten!

sv Enter was in het eerste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij. De ploeg speelde vol op de aanval en drukte de gasten terug op de eigen helft. Echt veel kansen leverde dat overigens niet op, binnen de 16 meter ontbrak het dit keer toch wat aan creativiteit. Bovendien had sv Enter ook nog eens de pech dat Jorn Hodes voortijdig met een hamstring blessure naar de kant moest.
Hij werd vervangen door Wout Brinks. Met een 0-0 stand brak vervolgens de rust aan.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld. sv Enter de bovenliggende partij en de gasten die achterover leunen en sv Enter ter hoogte van de 16 meter opvangt, de ruimtes klein houdt en ook weinig kansen weggeven. Tim van Otten krijgt een 100% kans, maar faalt voor de goal.

In offensief opzicht laten de gasten weinig zien en het lijkt erop dat LSV genoegen neemt met een puntje. Dat gaat goed tot de 86e minuut maar dan is het Mees ten Broeke die zijn ploeg dikverdiend op 1-0 zet. Met een schot vanaf zo’n 15 meter beslist hij de wedstrijd en sv Enter doet prima zaken op de ranglijst.
Komende zondag speelt sv Enter thuis tegen hekkensluiter La Première.

De overige uitslagen:
Sp. Vroomshoop – Almelo 2-2
UD – KOSC 0-0
Manderveen – Borne 1-3
La Première – Sp. Overdinkel 2-0
DTC ’07 – De Lutte 1-1