sv Enter is zondagmiddag met lege handen terug gekomen uit Goor. Bij middenmoter Hector ging de ploeg met 2-0 onderuit en daardoor gaat de Goorse ploeg sv Enter ook op de ranglijst voorbij. Het gat met de onderste drie is weliswaar nog groot maar sv Enter blijft door de nederlaag in de onderste regionen.

sv Enter begon overigens erg sterk aan de wedstrijd. In de 10e minuut werd Arno Slagers royaal binnen de 16 meter neergelegd, maar de warrig fluitende scheidsrechter De Jong legde de bal tot verbazing van vriend en vijand een decimeter buiten de 16 meter.

Geen strafschop, wel een vrije trap, die door Sjoerd Grobbink hard werd ingeschoten, maar werd gestopt door de absolute uitblinker van de middag, Daniël Kolbe.

sv Enter bleef daarna het spel dicteren, speelde fel, kreeg een handvol kansen, maar was niet scherp genoeg voor de goal. In de 27e minuut (!) het eerste kansje voor Hector.

Een oude voetbalwet deed zich echter ook op Het Doesgoor weer gelden. Als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander het wel. In de 32e minuut een misser in de defensie van sv Enter en Marinus Wolters profiteerde optimaal en liet Jasper Geels kansloos, 1-0. Een kans en één goal.

sv Enter zette opnieuw aan voor een offensief en zowaar. In de 40e minuut legde de scheidsrechter de bal op de stip na een overtreding op de rand van de 16 meter. Commotie alom, maar de scheids bleef bij zijn beslissing.
René Nijenhuis zette zich achter de bal maar deze werd gestopt door de keeper.
Rust 1-0.

Na de thee dezelfde elf spelers binnen de lijnen bij sv Enter. In de 46e minuut een 100% kans voor Hector maar Justin Alink haalt de bal net voor de doellijn weg.

Hector gooit meer fysieke strijd in de wedstrijd. sv Enter komt minder aan het voetballen, leidt teveel balverlies en de creativiteit is op bij de 16 meter.

Trainer Rob Roelofs wisselt vervolgens Justin Alink en Reamon Oremus voor Brent Geels en Thomas Braam.
Hector blijft echter stug verdedigen, gokt op de counter en in de 62e minuut is het opnieuw Marinus Wolters die iedereen bij sv Enter te slim af is en beheerst scoort, 2-0.

Niek Slaghekke komt in de ploeg voor Mart Dittrich. sv Enter hanteert steeds meer de lange bal, maar deze zijn vaak een prooi voor de compacte defensie van Hector en de ijzersterke keeper.

Marinus Wolters kan vervolgens met rood voortijdig douchen, maar in het resterende kwartier loopt sv Enter zich stuk op de achterhoede van Hector. Eindstand 2-0. Volgende week speelt sv Enter uit tegen Raalte, de nr. laatst op de ranglijst.

Uitslagen overige wedstrijden:
Markelo – Broekland 1-2
ABS – GFC 1-1
Raalte – Holten 1-3
Diepenveen – DAVO 1-1
Nieuw Heeten – Haarle 1-1
De Gazelle – Lettele 1-1